Prvo i najvažnije pravilo ovog testa je da napišete ono što osjećate, odnosno ono što vam prvo padne na pamet. Također, u redu je ako na različita pitanja ponudite iste odgovore.

Važno pravilo testa je da ne pročitate sva pitanja odjednom.  Čitajte jedno po jedno pitanje, bez žurbe. Cijeli test gubi smisao ako vidite sljedeće pitanje, dok još odgovarate na prethodno.

Ako nemate olovku i papir ispred sebe, trk po njih i krenite s rješavanjem testa:  

1.    Gledate u bistro plavo more. Što osjećate pri tome? Fokusirajte se na prvi dojam, prvi osjećaj koji vam se pojavi – zapišite ga. Pomoć: Zatvorite oči kako biste bolje vizualizirali situaciju

2.    Hodate kroz šumu i gledate zemlju, tlo pred sobom. Zapišite što osjećate
3.    Što osjećate kada gledate u galebove u letu? U ovom slučaju je u redu ako se predomislite s prvotnim odgovorom.

4.    Kakvo vam je mišljenje o krdu konja? Napišite prvo što vam padne na pamet, bez pretjeranog razmišljanja o situaciji.

5.    Nalazite se u pustinji, stojite pokraj zida na kojem se nalazi mala rupa, iza koje vidite prekrasnu oazu. Koju akciju biste poduzeli? Nemojte se fokusirati samo na misli i osjećaje, odnosno pokušajte predvidjeti što biste napravili u ovoj situaciji.

6.    Još uvijek se nalazite u pustinji, potpuno iscrpljeni i odjednom ugledate vrč s vodom. Za odgovor na ovo pitanje fokusirajte se na ono što biste učinili u ovoj situaciji. Možda vam se odgovor na prvu čini prilično banalan, ali ga svejedno napišite.

7.    Večer je, i još uvijek ste izgubljeni u šumi. Odjednom ugledate kuću s upaljenim svjetlima. Zapišite što biste učinili u tom trenutku.

8.    Zapeli ste u magli. Još jednom, fokusirajte se na akciju i zapišite kako biste se ponašali u ovom slučaju.

Kliknite na stranicu 2 za dalje…
1
2
Prethodna objavaZnakovi da se skrivate od svijeta zbog vaše intenzivne osjetljivosti: Glumljena pozitivnost je jedan…
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.04.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.