Regenerirajte svoje stanice i obnovite životnu silu snagom prirode

Najživotnije iz prirode

Jedinstven prirodni preparat kompanije LifePharm iz ovojnice oplođenog jajeta. Preporučamo ga svima. Jedan od najmoćnijih prirodnih preparata za regeneraciju svake stanice u tijelu i obnovu životne sile i radosti.

Prava prirodna hrana za oporavak matičnih stanica kao i svih stanica u tijelu. Time se vrši regeneracija svih organa i kompletnog organizma. Djelujući iznutra na svaku stanicu vrši se pomlađivanje tijela. Neka hrana bude vaš lijek.

Laminine se oslanja na moć kvalitetnih sastojaka pronađenih u oplođenom ptičjem jajetu te u biljnim i morskim proteinima. On sadrži faktor rasta fibroblasta (FGF) te 22 esencijalnih aminokiselina, minerale, vitamine…

Najmoćniji prirodni preparat za oporavak, regeneraciju i pomlađivanje!!!


LAMININE FORMULA ŽIVOTA

“Uvjeren sam da uz Laminine, svaki čovjek može živjeti kvalitetan život bez bolesti” dr. Bjoedne Eskeland

LAMININE je simbol života i obnove. On je forma prirodnog adaptogena koji pomaže obnovu tijela, njegovo prirodno stanje. Tijekom života, tjelesni mehanizmi obnove stare zbog nesposobnosti proizvodnje spojeva FGF. LAMININE pomaže proizvoditi ovaj spoj i promoviranje esencijalnih proteina i aminokiselina koje tijelo treba i ciljano šaljući ove nutrijente tamo gdje su najpotrebniji.

Što je Fibroblast Faktor Rasta / Fibroblast Grow Factor/?

Prema kliničkim istraživanjima, FGF usmjerava matične stanice odraslih osoba u dijelove tijela gdje se nalaze oštećene stanice, tkiva i organi. Oštećene stanice se obnavljaju i vraćaju u početno stanje. Dok je FGF prisutan u ljudskoj posteljici, gdje preko matičnih stanica učestvuje u razvoju tkiva i organa, njegova dostupnost za ljudsko tijelo se smanjuje tijekom vremena i bitno nestaje starenjem. Naše tijelo nije u stanju proizvoditi vlastiti FGF, već ga mora uzeti hranom.

Matične stanice i Laminine

Matične stanice su najvažnije stanice u ljudskom tijelu. Od njih su stvorene ostale stanice krvi, tkiva, organa, kosti. Njihova je primarna funkcija regeneracija organizma

LAMININE JE 100% PRIRODNA HRANA I JEDINI POZNATI IZVOR FAKTORA RASTA FIBROBLASTA (FGF) NA SVIJETU. FGF NEOPHODNO TREBAMO JER ON POTIČE I BUDI NAŠE MATIČNE STANICE DA RADE BOLJE.

Lamnine djeluje na staničnom nivou, ciljano i upravo tamo gdje je najpotrebnije i gdje se krije uzrok problema.

Laminine dar prirode

Moćna kombinacija sastojaka povećava potencijal Laminine i daje zapažene rezultate nakon, samo, 48 sati. Većina ljudi, nakon što su počeli uzimati Laminine, iskusili su bolje raspoloženje, poboljšanu probavu, poboljšan vid, bolji san, više životne energije, bolju koncentraciju, jači libido kod muškaraca… Sportaši bolje rezultate, više snage i izdržljivosti, manje boli u zglobovima i mišićima…

Devetog dana nakon oplodnje jaje mora sadržavati sve što je potrebno za održanje života i rasta pilića. Zato su tu vitamini, proteini, minerali, faktori rasta i biološki faktori obrane. I sve se to nalazi u Laminine uz dodatak morskih i biljnih proteina.

laminine stres i depresijaLaminine sadrži i 22 aminokiseline

Savršena kombinacija za sve koji žele zdravije i jače tijelo. Potpuno prirodan izvor esencijalnih i ne esencijalnih aminokiselina.

Uz Uz faktor rasta fibroblasta (FGF) ovo je najživotnija prirodna kombinacija za sve sportaše.

NARUČITE OVDJE:

shop