Flying Stars karta za travanj je vrlo zanimljiva – sretni sektori su izuzetno sretni, a nesretna područja su izuzetno nesretna. Stoga je važno prilagoditi svoj Feng Shui, pogotovo jer su područja matrijarhata i patrijarhata jako pogođena.

atma.hr – 52
Os ISTOK-ZAPAD je sretna os ovog mjeseca, što znači da domovi i zgrade s ovom orijentacijom mogu uživati ​​u sreći, posebno kada je u pitanju zarađivanje novca i prijatelja. ISTOK ima koristi od Zvijezde odnosa, dok je ZAPAD dom Zvijezde prosperiteta.

JUG i SREDIŠTE također su izuzetno povoljni, sa Zvijezdom pobjede koja leti prema JUGU, a nebeskom zvijezdom prema SREDIŠTU, dominirajući kartom. Osim toga, u SREDIŠTU vidimo “Zbroj deset”, koji svima donosi puno novih prilika i sreće u završetku.

Poseban oprez treba posvetiti JI, SI, SJEVERU i SZ, jer su svi ti sektori ozbiljno pogođeni ne samo jednom nego dvije negativne zvijezde. Čitajte dalje kako biste saznali o prikladnim lijekovima i izbjegavajte ova područja što je više moguće.

Donji grafikon Flying Stars prikazuje devet polja, od kojih svako sadrži dva broja. Veliki broj na lijevoj strani svakog polja predstavlja godišnju zvijezdu (crveno = štetno, crno = povoljno), a manji broj na desnoj strani predstavlja trenutnu mjesečnu zvijezdu. Ti se manji brojevi mijenjaju svaki mjesec i stoga stvaraju nove energetske obrasce u vašem domu i uredu.

feng shui travanj

Ako još niste upoznati s orijentacijom kompasa u vašem domu, upotrijebite pouzdani kompas za dobivanje uputa. Preporučujem očitavanje kompasa na sljedeći način:

  • Uzmite jedno očitanje kompasa s vaših glavnih vrata, gledajući van.
  • Ponovno očitajte iz središta svoje dnevne sobe, gledajući prema balkonu ili prozoru.

Ova dva očitanja trebala bi vam omogućiti da odredite smjerove kompasa i lokacije vašeg doma, tako da možete utvrditi koje zvijezde lete u koje područje.

Obratite posebnu pozornost na položaj vaših glavnih ulaznih vrata i glavne spavaće sobe, jer će zvijezde u tim sektorima najviše utjecati na vas. Za vas koji radite od kuće, lokacija vašeg kućnog ureda/radnog mjesta kod kuće očito je također važna.

Da biste imali i konkretniji uvid trebate znati svoj osobni KUA broj koji se izračunava iz godine Vašeg rođenja.

feng shui Dr. Emir 1Svaki neutralni smjer ( koji je označen brojevima u crvenoj boji) se neutralizira pomoću feng shui lijekova a pozitivni smjerovi potiču da budu još pozitivniji.

Za ovaj mjesec će Vam oni biti i te kako potrebni pa mi se po tom pitanju javite sa povjerenjem na :

064 555 200 , cijena 0,46e/3,49 fiks, 0,63e/4,78kn min.

Feng Shui majstor:
Dr Emir Redžić E.M.

atma.hr – 52