Svidjela nam se inicijativa i priča Lifesupport-online. Čuli ste za njih?
Odlučili smo ih upoznati. Imaju za svakoga po nešto… Stoga prenosimo i dijelimo o čemu se konkretno radi.

atma.hr – 45

www.lifesupport-online.com nova je jedinstvena i specifična platforma koja okuplja razne Stručnjake za život (i njihove događaje) odnosno osobni, duhovni i poslovni razvoj iz cijele regije na jednom mjestu.

Mjesto sa šarenim znanjima, ljudima i događanjima.

Zamišljena je kao „podrška za život“ svima onima koji se žele educirati, razvijati, radoznali su, propitkuju, imaju zanimanja za podizanjem kvalitete života i onima koji takvu podršku, znanje i ljude traže.

Obzirom na brzi rast relativno novog tržišta „osobnog razvoja“ te činjenicama da su društvene mreže zatrpane svakakvim oglasima, većina Stručnjaka tog područja će vam potvrditi kako je teško uspješno se istaknuti i pozicionirati, a da pri tome dobro ne ispraznite džep.

Zato se imate priliku istaknuti sada na pravom mjestu.

Iz uloge korisnika (svih nas) Internet je more informacija i sadržaja koje stalno pretražujemo i potrošimo često puno vremena da dođemo do one prave i vrijedne informacije.

atma.hr – 45

Olakšajte ljudima da lakše dođu do Vas…

Kako da netko tko želi „raditi na sebi“ krene?

U moru dostupnih informacija vezanim za osobni razvoj teško je snaći se, pogotovo iz perspektive početnika, ostali biste zbunjeni kojeg stručnjaka i koju tehniku izabrati, također tu su i Vaši sati istraživanja…

Stoga je nastala ova inicijativa, da se na jednom mjestu okupe Stručnjaci za život iz poslovnog, zdravstvenog, osobnog, duhovnog, mentalnog, tjelesnog područja osobnog rasta koji mogu i znaju adekvatno odgovorit na potrebe, želje i zahtjeve korisnika i omogućiti im da sadržaj koji su pretraživali na više različitih stranica imaju na jednom mjestu. Upravo je olakšavanje korisnicima da što brže, lakše i jednostavnije dođu do traženih informacija ujedno i poticaj i temelj ovog našeg projekta.

Otkrili smo i razumjeli što znači njihov slogan „Umreženje je novo rješenje“

Umrežavanje je postalo logičan slijed ponašanja na Internetu jer je činjenica da se korisnici zadržavaju i posjećuju uglavnom stranice sa raznim sadržajem na jednom mjestu.

Npr. Korisnik neće ići posebno „googlati“ što večeras ima u kazalištu, kinu, nekom baru ili muzeju u nekom gradu, nego će otići na jednu stranicu na kojoj će naći sve potrebne informacije.

Iz tog razloga je ovakva vrsta platforme u ovoj domeni zapravo odgovor na potražnju u današnjem vremenu i na našem prostoru.

Istraživanja pokazuju da se čak 70 % posjetitelja koji posjete i napuste stranice nikada ne vrati.

Kao i to da čak 95% – 98% marketinških aktivnosti i ulaganja ode u vjetar.

Umrežavanje velikog broja stručnjaka iz područja osobnog i poslovnog razvoja na jednom mjestu generira i osigurava veliki broj široke publike čitatelja i pratitelja i korisnika, koja onda znače i stalno povećanja broja potencijalnih klijenata, ali i velike uštede Stručnjacima koji bi ionako trošili za oglašavanje.

Na pitanje „Što rade?“ odgovaraju:

„Stvaramo centar životnih znanja, raznih događaja i šarenog sadržaja u koji ćete doći, naći i uzeti ono što vam odgovara. Otići sa osmjehom i vratiti se ponovno.

Smatramo da svaki čovjek ima pravo na znanje koje je početni i osnovni uvjet za bilo kakav napredak, kao i uspjeh u njemu.

Znanje je ujedno i najveći kapital kojeg čovjek može posjedovati.

Misija je osvijestiti i prenijeti ta šarena i korisna znanja kroz razumijevanje te time ostvariti cilj koji je “postići uspjeh u životu pojedinca ujedno time i globalni napredak”.

atma.hr – 45

Priključiti se na njihovu platformu i podići profil, kao i dobiti upute, savjet i informacije je vrlo lako.

Pošaljete upit na Kontaktni obrazac na samo platformi www.lifesupport-online.com ili na mail [email protected] i dobivate konkretne upute.

Nositelji su projekta „Mi volimo knjige“ (#mivolimoknjige ).

Rubrika „mi volimo knjige“ je, kao i sam projekt jedinstvena na tržištu.

Kroz nju se upoznaju i povezuju sa raznim ljudima, kako autorima tako i pratiteljima sa raznih dijelova svijeta.

Znamo da je većini ljudi koji su napravili neku pozitivnu promjenu u svom životu motivacija ili sjeme bila upravo knjiga.

Kažu: „Ponosni smo na navedenu rubriku upravo zato što naši pratitelji, korisnici i Stručnjaci kroz nju dobivaju dodatnu podršku i mogućnosti.

Više o „mi volimo knjige“ možete pronaći ovdje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here