Radionica: 18.12. 19 u 17: 30 do 22h
Ponavljamo ovu zanimljivu radionicu i dobrodošlu pripomoć ovih hladnih dana…
5 u 1 ( Homeopatija, Aromaterapija, Bachove kapi – utječu na emotivna stanja, Schuesslerove tkivne soli (Minerali ) Naturopatija

atma.hr – 45


TEME:

18.12. 19 u 17: 30 do 22h

1. PREHLADA – VIROZA – GRIPA – FEBRILNA STANJA – KONVULZIJE – SNIŽAVANJE TEMPERATURE-VIRUSNE BOLESTI- UPALA GRLA-UPALA UHA- UPALA NOSA-KOLIKE /GRČEVI U TRBUHU/ kod beba- NICANJE ZUBA-POVRAĆANJE MAJČINOG MLIJEKA

2. 18.12.19. u 20h do 22

TRAUME I UPALE – TRAUME: PADOVI, UDARCI, MODRICE, LOMOVI, UGANUĆA, RAZDEROTINE, UBODI, BOLESTI PUTOVANJA, VISINSKA BOLEST
Saznajte u ugodnoj i opuštenoj atmosferi na interaktivnoj radionicami sve što vas zanima o inače neugodnim stanjima. Popričat ćemo o istinama i zabludama pri temperaturi i otkriti par trikova kako ih ublažiti, otkoloniti – a sve bezbolno bez nuspojava . Pripremite par pitanja, sjetite ih se na licu mjesta, a odgovore saznajte na radionici. Znate gdje trebate doći, vidimo se!

Na radionici ćemo naučiti kako pružiti prvu pomoć u akutnim stanjima te ubrzati proces iscjeljivanja.

Zaronit ćemo u čarobni svijet mirisa eteričnih ulja. Započet ćemo s mirisnom lampicom jer niti završeni aromaterapeuti ne znaju kako ispravno nakapati eterična ulja u lampicu kako bi se iz nijih dobio optimum i saznati kako nam njihovo kontrolirano korištenje može pomoći u procesu iscjeljivanja emocionalnih stanja / strah /– te ubrzati regeneraciju pojedinog ozlijeđenog organa.

Složit ćemo paket osnovne prve pomoći iz prirode za cijelu obitelj koji stimuliraju naše tijelo da se samo iscijeli, jača našu otpornost i imunitet te ujedno energizira naše tijelo za navedena stanja, a pri tom ćemo koristiti: homeopatske pripravke za navedena stanja, Bachove cvjetne pripravke , eterična ulja i i njihovoj miomirisnoj dobrobiti u balansiranju emocija te koje je eterično ulje optimalmo te kako ispravno koristiti mirisnu lampica, komprese, kupku, a sve to s najoptimalnijim izborom eteričnih ulja, Bioplasma – biološke- tkivne soli/ Schuesslerove soli,Naturopatija, Prehrana.

atma.hr – 45

Moduli radionice:

• Primjena prirodnih pripravaka u tretiranju navedenih stanja.
 Uvod u homeopatiju – Zakoni homeopatije
 Vitalna sila
 Holizam
 Zašto se razboljevamo
 Iscjeljivanje – liječenje
• Što možemo učiniti sami
• Kada potražiti liječničku pomoć
• Odabir blagog načina liječenja
• Profilaksa
• Ozdravljivanje djece i odraslih bez nuspojava
• Savjeti iz prirodne ljekarne i narodne medicine
• Upoznavanje s homeopatskim pripravcima – prema tegobama prolazit ćemo homeopatske pripravke
• Upoznavanje s eteričnim uljima i njihovoj miomirisnoj dobrobiti u balansiranju emocija te ciljano kod određenih tegoba – naučit ćemo kako se stavljaju ulja u mirisnu lampicu, pravljenje kompresa ili kako napraviti kupku
• Upoznavanje s naturopatijom u svrhu poboljšanja zdravlja i jačanja imuniteta / blagodati narodne medicine i razne recepture za olakšavanje tegoba koje će se obrađivati.
• Bachovi cvjetni pripravci: dr. Edward Bach, homeopat, čovjek velikih duhovnih moći. U jednostavnosti njegove metode leži i njezina velika moć: Kada se uravnoteži mentalna strana osobe, vitalna sila se ojača i liječi bolest u tijelu.
• Schusslerove soli: dr. Schuessler je otkrio biokemijsko liječanje bolesti – ondnosno da su uzroci bolesti u nedostatku anorganskih soli u stanicama.
Liječenje se provodi dodavanjem nedostataka. Minerale možemo uzimati kao dodatak prehrani, ali u mnogo slučajeva naše tijelo ih ne prepoznaje te nema učinkovitosti. Stoga se preporuča uzimanje u homeopatskom obliku kako bi se stanica naučila proizvoditi sol koja nedostaje.
 Esencijalna ulja / miris et. ulja u balansiranju emocija, organsko djelovanje – antiseptik bez suza, regenerativno i baktericidno djelovanje
 Kućni ljubimci – olakšavanje tegobe nakon raznih povreda
 Kada zatražiti liječničku pomoć

 Ukratko, složit ćemo paket osnovne prve pomoći iz prirode za cijelu obitelj
Termin radionice: 18.12.19. od17:30 do 22h

Tvoje ulaganje u sebe: 300,00kn za radionicu, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je 250,00kn.
Želiš li sudjelovati samo na jednom dijelu radionice tvoje ulaganje u sebe je 200,00kn, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je 150,00kn

POKLON svim prisutnima koji će željeti , a prisustvovali su/će na pet radionica koje organizira HI – HI Radost buđenja ostvaruju bodove ( 1 bod=300,00kn ) te uz 5 bodova mogu ostvariti bonus od 50% popusta na inicijaciju u Reiki I stupnja kako bi se šireći Ljubav pomoglo sebi i svojoj obitelji. . ( Poklon mogu darivati dragoj osobi ). Pod istim uvjetima bit će omogućene i slijedeće inicijacije.

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu. Molim, doći 10 min ranije jer počinjemo točno u 17:30. Predviđene su dvije/ tri pauze – prema potrebi.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a:
Melita 091 1790079 ( ne poruke )
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
mail : [email protected]
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

atma.hr – 45NAPOMENA: Svi tekstovi, postovi, slike na ovoj stranici su informativnog karaktera kako bi javnost bila upoznata s raznim metodama, tehnikama prirodnog iscjeljivanja ili prehrane čuvajući prirodne resurse.
U slučaju bilo kakve tegobe, poremećaja zdravlja osobe trebaju potražiti stručnu pomoć kvalificiranog terapeuta ili liječnika.

Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju !

Voditelj radionice:
Soul WhispererMelita
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI – HI Radost buđenja
Metoda Radost buđenja
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
Aromaterapija
Holističko savjetovanje
Intuitivno savjetovanje
Soul Coaching

Image by Myriam Zilles from Pixabay

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.