52
Nema razloga da se ne osjećate bolje, poletnije i spremnije za život punim plućima.

Godinu za godinom, sada već 12 zaredom, vježbati Jogu u svakodnevnom životu možete tijekom cijelog ljeta na plažama i u parkovima Hrvatske. Počeli smo kada u Hrvatskoj ovaj način vježbanja i nije bio baš uobičajen i izazivao je čuđenje prolaznika, a sada se svake godine vježbanju u prirodi pridružuje sve veći broj novih vježbača, kako Hrvata tako i naših gostiju iz cijelog svijeta.

Program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili  fizičku kondiciju pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši.

Pozivamo sve da nam se pridruže ovog ljeta i učine nešto dobro za sebe.  Dobrodošli su baš svi; i mame s kolicima i kućni ljubimci, nađite svoju lokaciju, odaberite vrijeme, prostirku pod ruku i vježbajte s nama!

Kao i uvijek, na istim sada već tradicionalno „našim“ lokacijama i u ista vremena, program je besplatan i bez ikakve obaveze.

https://www.yoga-in-daily-life.hr/aktualno/456-ljetna-joga-na-plazama-i-u-parkovima-hrvatske-2017

Srdačno vas pozdravljamo uz zamolbu da objavom u svojim medijima podržite ovaj volonterski program.

Voditelj programa i kontakt osoba  programa „Joga na plažama i u parkovima Hrvatske“

Alen Minić 091 /251 44 77

39

39

Prethodna objavaJednostavni znakovi da si pronašla srodnu dušu
Slijedeća objavaOvo nije lako: Možete li u kavi pronaći 3 bubamare i 3 dječja lica? (otvorite u tekstu)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.