Odmor od gradskog života (retreat = povlačenje) i izlaganje prirodi, čistoći i duhovnom znanju

Otok Silba naša je dugogodišnja destinacija za retreat jer obiluje očaravajućom prirodom i klimom te je ekološki čist otok. Na Silbi nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela, a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. To sve odlično odgovara potrebama naših programa, povlačenju, potpunom psiho-fizičkom odmoru i stjecanju ili produbljivanju novih znanja. Mir i tišina omogućit će vam ponovno nalaženje izgubljenog dodira s prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije.

Ove godine pripremili smo tri tematska i posebno osmišljena retreata. Želja nam je da se nakon cijele radne i aktivne godine potpuno opustimo, regeneriramo i uronimo u iscjeljujuća znanja i prakse yoge. Vrijeme provedeno na Silbi uz naše programe ostavit će vam dovoljno vremena za odmor i prepuštanje ljetnim morskim radostima.

18-25.6. Yoga & Samoozdravljenje Retreat 

25.6.-2.7. Dharma Yoga Level Up Deep Immersion Retreat 

2-9.7. Chakra Sadhana & Self-Healing Yoga Retreat 

2 Otok Silba Dharma Yoga Zagreb Summer Retreats Island of Silba Photo Kristijan Kolega 2022


18-25. lipnja Yoga & Samoozdravljenje Retreat sa Kristijanom Kolegom i Sandrom Petrom Pintarić

 Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o yogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće!

Retreat je idealan za one koji su željni rada na sebi kroz teoretska znanja filozofije i psihologije koje dolaze iz drevnih Veda kao potpuno praktično primjenjiva znanja. Na retreatu će se prolaziti neke od osnovnih i najvažnijih vedskih znanja, mantra meditacija te tehnika EFT. Program yoge je osmišljen da na njemu mogu sudjelovati svi koji žele bez obzira na prethodno iskustvo. Sandra će vas provesti kroz osnove yoga praksi prilagođeno svima uz malu školu yoge i osnovnih pojmova.

Učitelji: Kristijan Kolega  i Sandra Petra Pintarić .

<<više informacija

4 Dharma Yoga Level Up Deep Immersion Retreat Dharma Yoga Zagreb Island of Silba 2022


25. lipnja do 2. srpnja Dharma Yoga Level Up Deep Immersion Retreat s učiteljima Dharma Yoge Zagreb

​Očekuje vas cjelovita jutarnja praksa Dharma yoge po temama – grupa asana, pranayama, bandha, mudra, kriya i relaksacije i yoga thai masaža uz more te večernja predavanja, meditativna praksa i yoga nidre s kojima ćemo na dublji način zaroniti u sebe. Nakon večernje prakse zajedno ćemo proživjeti zalaske sunca koji su na Silbi očaravajući. Uz naš bogati program imat ćete dovoljno vremena za vaš godišnji odmor, za opuštanje uz more i sunce. Održat će se dvije radionice veganske prehrane.

Retreat je idealan za one koji su već upoznati s yogom i imaju iskustvo osobne prakse, za yoga učitelje i sve koji žele svoj fokus staviti na osobni rast i napredak putem yoge. Ako niste još upoznati s Dharma yogom ovo je predivan način da je doživite.

Dharma Mittra Yoga je tradicionalna yoga koja u sebi najviše povezuje tradicije Ashtanga Yoge (Raja Yoga) i Bhakti yoge u svrhu puta samo-spoznaje. Osim toga pod utjecajem je devet glavnih tradicija yoge u svom naslijeđu od Himalajskih jogija.

Učitelji: Sandra Petra Pintarić , Arnel Hasić, Marijana Mašić i Krunoslav Šale.

<<više informacija

6 Otok Silba Dharma Yoga Zagreb Summer Retreats Island of Silba Photo Kristijan Kolega 2022


2-9. srpnja. Čakra Yoga Retreat “Chakra Sadhana & Self-Healing Journey through the Seven Chakras” sa Sandrom Petrom Pintarić

Očekuje vas cjelovita jutarnja praksa yoge po čakrama (asana, pranayama, bandha, mudra, kriya, relaksacija) uz more, dnevno predavanje i zajednički rad na sebi te večernja predavanja, meditativna praksa i yoga nidra sa kojima ćemo na dublji način zaroniti u sebe. Praksa yoge je svaki dan drugačija i prati čakre od nižih prema višima.

Retreat je idealan za sve koji žele raditi na sebi, naučiti više o tijelu prane, omotačima, čakrama, nadijima, shakti i cijelom energetskom sustavu. Bez obzira da li imate iskustvo u yoga praksi ili ne, Sandra će prilagoditi program da se svi u njemu mogu naći. Uz bogati program imat ćete dovoljno vremena za vaš godišnji odmor, za opuštanje uz more i sunce.

Čovjek je materijalno i duhovno biće satkano od fizičkog i suptilnih omotača koji su međusobno interaktivni i zavise jedan od drugog. ​Čakre su dio našeg suptilnog tijela prane i rad s čakrama veza je između fizičkog tijela i ostalih suptilnih omotača. Rad s čakrama djeluje na fizičko i psihičko zdravlje te probuđuje rast samosvijesti i duhovnih razina.

Učiteljica: Sandra Petra Pintarić.

<<više informacija

3 Yoga i Samoozdravljenje Retreat Sandra Petra Pintaric i Kristijan Kolega Kakudmi das Otok Silba 2022


Smještaj je u apartmanima u samoj blizini mora (1-2 minute od mora). Prehrana je veganska i uključuje doručak, ručak i večeru. Broj mjesta je ograničen. Prijave su u tijeku uz popust za rane prijave do 31. ožujka.

Informacije, upiti i rezervacije na:
[email protected]
.

Detaljni opis na:
www.dharmayogazagreb.com
Kuća Dharma Yoge

http://www.dharmayogazagreb.com/retreat.html

http://www.dharmayogazagreb.com/yoga-i-samoozdravljenje-retreat-na-silbi.html

http://www.dharmayogazagreb.com/dharma-yoga-level-up-deep-immersion-retreat.html

http://www.dharmayogazagreb.com/chakra-healing-yoga-retreat-na-silbi.html

7 Ljetni Retreat na otoku Silba Dharma Yoga Zagreb Island of Silba 2022