Narukvica je izrađena u kombinaciji perli crvenog ahata, crnog mat ahata, ametista i svetog drveta rudrakshe, nanizanih na rastezljivu gumicu. Energija ovih kristala pruža stabilnost, unutarnji mir, štiti od psihičkih napada i stabilizira auru.

atma.hr – 61
Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Njegova topla, zaštitnička svojstva potiču sigurnost i samopouzdanje. Ahat podiže svijest i povezuje je u kolektivnu svijest o jedinstvu života. Potiče mirnu kontemplaciju životnih iskustava koji dovode do duhovnog rasta i unutarnje stabilnosti.

Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost. Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje.

Ahat je koristan kod samoanalize i otkrivanja skrivenih okolnosti koje bi mogle ometati blagostanje. On promiče samoprihvaćanje i samopouzdanje, nadilazi negativnost i gorčinu u srcu, njeguje ljubav i donosi hrabrosti potrebnu da bi počeli ispočetka. Koristan je za bilo koju vrstu traume.

Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

Ametist je ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav. Njegov mir razvija viša stanja svijesti i meditaciju. Ametist ima snažne iscjeliteljske i pročišćavajuće moći, motivira duhovnu svjesnost. Učinkovito ublažava strah, ljutnju, harmonično ujedinjuje različite energije.

Otpušta ljutnju, bijes i anksioznost. Smanjuje tugu i bol, pomaže prihvaćanje gubitka. Čisti auru i transformira negativnu energiju, stimulira krunsku i grlenu čakru.

Rudraksha  donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja. Daje snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

atma.hr – 61
Crni ahat je zaštitnički kamen, djeluje umirujuće i ublažavajuće. Čuva nas od nepoželjnih utjecaja i daje povjerenje u vlastite sposobnosti. Pojačava psihu, oslobađa nas od strahova i vraća samopouzdanje.

Astrolozi smatraju ahat kamenom Merkura, Venere, Mjeseca i Saturna. Koristi za pojačanje hrabrosti i samopouzdanja, također, on potiče  dugovječnost.

Crni ahat štiti od opasnosti i donosi ravnotežu u emocijama. Koristi se u liječenju kožnih problema, uspješno otklanja vrtoglavicu, glavobolju, te liječi razne upale.

Ljubav, snaga i mir – narukvica s ahatom, rudrakshom i ametistom

4amNarukvica je izrađena u kombinaciji perli crvenog ahata, crnog mat ahata, ametista i svetog drveta rudrakshe, nanizanih na rastezljivu gumicu.

Ahat simbolizira snagu ljubavi i aktivnosti otvarajući srce za protok ljubavi i hrabrost, ametist je simbol duhovne snage, meditacije i uspavanosti u budnost mira, a sveto drvo rudraksha je simbol snage da se izdignemo iz neznanja u znanje, iz tame u svjetlo, dok crni mat ahat donosi stabilnost i koncentraciju.

Dužina: 17 cm

Cijena: 120 kn – Kupi ovdje