Foto: pixabay.com

Misteriozan spoj Naptuna u Ribama utječe na našu sudbinu i budućnost sve do 2025. godine. U ovom periodu donose se konačne odluke, bolne i velike promjene, a ta bol kasnije će prerasti u olakšanje, a zatim u ljubav prema sebi i radost. Mnogi koji su godinama bili u toksičnoj ljubavi ovoga puta zaista odlučuju napusti začarani krug iluzije i počnu život iz početka.

atma.hr – 78
Neptun u znaku Riba nas konstantno podsjeća koliko još aktivnosti treba poduzeti na poslu i po pitanju ljubavnog života. On je naš vjetar u leđa, naša podrška i putokaz koji otkriva da možemo puno više od naših trenutnih planova i ambicija.

Zvijezde otkrivaju da za sada nema razloga za strah od budućnosti. Međutim, ovaj aspekt će najviše utjecati na želje našeg srca i romantičnu stranu života.

Ponekad ćemo osjećati da smo nemoćni pred velikim udarima sudbine i ljubavnim iskušenjima, da su naši snovi nedostižni i da nas u nekom kutku svijeta naša srodna duša čeka u tišini, a mi ne znamo pronaći put do njenog srca.

Međutim, ako želite uspostaviti savršenu harmoniju između snova i realnosti, važno je da otvorite srce i vidite koje sve mogućnosti vam svaki novi dan donosi.

U narednih 5 godina imat ćete šansu da se ostvarite u ljubavi, upoznat ćete puno novih prijatelja, krug poznanika se širi, ali morate preispitati svoje želje, mane i potrebe.

atma.hr – 39

Razmislite, da li prevelikim očekivanjima odbijate ljubav od sebe? Zato vas Neptun u Ribama uči da srušite granice, probate novo i otpustite strahove.

Tako će se nove ljubavi pojavljivati, a kada se srce napokon umiri i očisti od negativnih emocija, ona prava istinska ljubav pronaći će put do vas.

Neptun će mnogima donijeti i razočaranja, jer uspješno razbija iluzije u romantičnim odnosima.

Ako ste već duže u vezi koja se lomi, pa uzdiže, slabi, pa jača, vrijeme je da razmislite o svojim i partnerovim osjećajima.

Mnogi će shvatiti da već duže vrijeme lažu sebe i tješe se riječima – Sve će biti u redu!

atma.hr – 78
Međutim, u ovom periodu donose se konačne odluke, bolne i velike promjene, a ta bol kasnije će prerasti u olakšanje, a zatim u ljubav prema sebi i radost.

Mnogi koji su godinama bili u toksičnoj ljubavi ovoga puta zaista odlučuju napusti začarani krug iluzije i počnu život iz početka.

Mnogi parovi će doživjeti i razočaranja poput odustajanja od zajedničkih planova i nevjeru, ali nekad nam Neptun pokaže istinu na teži način.

Ipak, kasnije shvatimo da je ova planeta bila naše svjetlo spasa.

Ali, ako je ljubav s partnerom čista i iskrena, ovaj period postaje magičan i čini da veza postane snažnija, ljepša i jedinstvena.

Neptun iskrenim ljubavima donosi dobru komunikaciju koja će ukloniti sve blokade i pomoći da idete naprijed.

Uspostavit ćete jedan stabilan i iskren odnos koji neće biti neka bajka, već će biti realan i unikatan, pravi balans između snova i stvarnosti.

Izvor: Lovesensa

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here