Foto: pixabay.com

Djevica je znak kojim vlada razum pa je moguće da će mnoge emocije zahladiti ili će ih biti teško pronaći. Glavno rješenje je pronaći balans između emotivne i racionalne strane. Venera u Djevici može biti napet tranzit, ali može vam donijeti i sjajna ljubavna iskustva i dobre promjene – o vama ovisi!

atma.hr – 78
Planet ljubavi, obilja i ljepote, Venera, od 02.10. boravi u znaku Djevice.

Djevica je znak koji voli planirati, analizirati, empatična je, ali i sklona prevelikoj kritici, kako prema sebi, tako i prema drugima. Zbog toga je moguće da u narednom periodu budemo tamo gdje nam nije mjesto – u tuđem životu.

Lekcija ove Venere je – ne inzistirajte na pomoći ili savjetovanju sve dok ljudi sami od vas to ne traže. Ovo naročito može biti tanak led kada je u pitanju romantičan odnos.

Venera u zemljanoj Djevici može donijeti dobru energiju u ljubavi, ali je problem što se ovaj aspekt povezuje s dvije trenutne opozicije i kvadrata pa može doći do neslaganja, teškoća, loših financija, teških emocija i raskida.

Djevica je znak kojim vlada razum pa je moguće da će mnoge emocije zahladiti ili će ih biti teško pronaći. Glavno rješenje je pronaći balans između emotivne i racionalne strane.

atma.hr – 39

S druge strane, Djevica nam daje i dobre smjernice u ljubavi – postajemo ljubazniji, praktični, senzibilniji, a ako pronađemo balans svoje duše, pojavit će se dobre smjernice i po pitanju seksualnosti i romantike.

Pokušajte pokazati partneru da vam je stalo do vašeg odnosa. Ne morate mu to otvoreno reći, već pokažite malim djelima.

Operite posuđe umjesto partnera, poljubite ga pred spavanje, zahvalite mu se ili ga razveselite omiljenom hranom…  Ljubav nije komplicirana i teška ako je svakodnevno začinite iskrenim i lijepim namjerama i djelima.

Slobodna srca za vrijeme Venere u Djevici ulaze u pasivnu fazu. Umjesto da napravite prvi korak, vi ste odlučili čekati da se srodna duša pojavi. Ovakav stav će vas udaljiti od ljubavi kakvu želite.

Ne čekajte na savršenstvo, već pružite šanse, zaplešite ples ljubavi s osobom koja u vama budi iskre. Upoznajte se, plešite, maštajte, kreirajte, a ljubav, kakvu želite pojavit će se tek kada u potpunosti prihvatite sebe. A prava osoba vam može pomoći na tom putovanju.

atma.hr – 78
Evo 4 velike lekcije nam donosi Venera u Djevici:

– učinite ljudima kada vam nešto traže, a ne na svoju ruku

– pokažite ljubav djelima, a ne riječima

– budite svjesni kakvu ljubav zaista želite

– ne plašite se napraviti prvi korak

Venera u Djevici može biti napet tranzit, ali može vam donijeti i sjajna ljubavna iskustva i dobre promjene – o vama ovisi!

lovesensa.rs

107 ŽENE KOJE PREVIŠE VOLE

Robin Norwood: ŽENE KOJE PREVIŠE VOLE

Za one koje stalno priželjkuju i nadaju se da će se on promijeniti

Ova knjiga je milijunima žena razotkrila bol ovisničke ljubavi - one ljubavi u kojoj žena postaje opsjednuta muškarcem koji je emotivno nedostupan, ovisan o radu, alkoholu ili drugim ženama, tj. muškarcem koji joj ne može uzvratiti ljubav.

U ovoj knjizi pomno ćemo razmotriti zašto toliko žena, u potrazi za nekim tko bi ih volio, naizgled neizbježno pronalaze zapravo loše partnere kojima nije stalo do njih.

Vidjet ćemo da ljubav prelazi u pretjeranu ljubav kad nam partner ne odgovara, nije mu stalo do nas ili nije slobodan, a mi ga ne možemo ostaviti, nego ga želimo i trebamo još i više.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here