Foto: pixabay.com

Blizancima se vraća ljubav iz prošlosti, a Strijelac razmišlja o ozbiljnoj vezi ili braku!

atma.hr – 39

OVAN

Ovaj period može donijeti ozbiljne promjene, kao i važne emotivne odluke u životu mnogih Ovnova. Neki mogu sresti osobu koja im je značila u prošlosti, neki će obnoviti stare ljubavne veze, ali su kod nekih mogući i emotivni rastanci.

BIK

Bikovi se mogu naći pred važnim emotivnim odlukama, naročito ako su u dugoj vezi i činit će im se da su im potrebne neke ozbiljne promjene. Neki će se odlučiti na rastanak, ali neki pripadnici mogu sresti osobu koja im je značila u prošlosti i obnoviti vezu.

BLIZANCI

Blizanci bi se mogli suočiti s nekom emotivnom situacijom koja može imati veze s prošlosti. Neki mogu sresti staru ljubav i poželjeti proživjeti propušteno. Ozbiljne veze mogu biti na ispitu. Bit će i onih opuštenijih koji će bježati od ozbiljnih veza i odgovornosti.

atma.hr – 78
RAK

Rakovi se mogu suočiti s nekom emotivnom odlukom koju voljena osoba može donijeti mimo njih samih. Neki se mogu ozbiljno razočarati, a neki odnosi će biti na preispitivanju. Povoljno će biti onima koji su sreli osobu koja im je ranije značila i s kojom žele obnoviti vezu.

LAV

Lavovi će biti pred nekom važnom emotivnom odlukom koja može imati veze sa prošlosti. Neki bi mogli imati susret s osobom koja im je ranije značila, neki će previše analizirati odnos sa partnerom, a neki mogu završiti razočarani ili će oni nekoga razočarati.

DJEVICA

Djevice mogu biti vrlo zamišljene i kao da će se pripremati na neku ozbiljnu emotivnu situaciju koja ih može zadesiti. Neke će biti sklone razmišljanju o starim ljubavima ili mogu tugovati zbog emotivnog razočaranja, a većini može najviše odgovarati samoća.

atma.hr – 75VAGA

Vage se mogu naći pred nekim ozbiljnim emotivnim ispitom i dugotrajnim promjenama na ljubavnom planu. Neke mogu donijeti ozbiljne odluke, mogu raskinuti dugu vezu, mogu se razočarati, ali mogu imati i susret s nekim iz prošlosti ili obnoviti staru emotivnu vezu.

ŠKORPION

Škorpione očekuju ozbiljne odluke na emotivnom planu, a neke veze mogu se naći na preispitivanju. Neki bi mogli sresti staru ljubav i obnoviti vezu, a neki bi se mogli odlučiti na raskid ili će im jednostavno trebati više vremena da odluče što od svog emotivnog odnosa žele.

STRIJELAC

Strijelci će postati mnogo ozbiljniji u emotivnim odnosima. Neki mogu poželjeti trajnije se vezati za voljenu osobu, pa mogu početi razmišljati i o braku. Slobodni će željeti ostvariti ozbiljnije emotivne kontakte i manje će ih privlačiti kratke avanture.

atma.hr – 39

JARAC

Jarci se mogu naći pred ozbiljnim ljubavnim odlukama. Neki mogu imati susret s osobom koja im je ranije značila, neki će poželjeti obnoviti staru vezu, a bit će i onih koji će se razočarati ili raskinuti. Slobodni mogu započeti ozbiljnu emotivnu vezu.

VODENJAK

Vodenjaci se mogu suočiti s nekim ozbiljnim emotivnim odlukama, bilo da su ih donijeli sami ili ih je donio partner. Neke veze mogu se naći na ispitu, neke se mogu i raskinuti, a mnogi odnosi bit će na preispitivanju, dok neki mogu obnoviti staru ljubavnu vezu.

RIBE

Ribe mogu biti pred nekom ozbiljnom emotivnom odlukom. Neke bi se mogle odlučiti na raskid, ali i da se same prilično razočaraju. Većinu neće zanimati površni ljubavni odnosi. Susret s osobom iz prošlosti nekim Ribama ponovo bi mogao uzburkati emocije.

Izvor: Conopljanews

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here