Foto: pixabay.com

OVAN

Ovnovi ovog tjedna u partnerskim i obiteljskim odnosima imaju vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi zakomplicirati odnos s partnerom.

Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje, a neki mogu započeti novu vezu.

Uvijek govori dobro o drugima…
BIK

Bikovi ovog tjedna neće biti u ljubavnim neprilikama, mada će neke u svježim vezama povremeno mučiti je li voljena osoba u potpunosti iskrena.

Ipak većina će se dobro provesti, a slobodni mogu imati ljubavnog uspjeha. Zauzeti su posvećeni svojoj vezi.

BLIZANCI

Blizanci će ovog tjedna obnavljati partnerske odnose koji su u prethodnom periodu bili narušeni i uspostavljat će ponovo međusobno povjerenje.

Krajem tjedna mnogi će biti skloni emotivnijoj komunikaciji i mogu imati potrebu da se više vežu za osobu koju vole.

Ne vjeruj svemu što misliš…

RAK

Razvoj situacije na radnom mjestu ovog tjedna će za mnoge Rakove značiti veliku napetost u u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može kulminirati neugodnim svađama.

Slobodni će biti mnogo bolje sreće, jer mogu upoznati neku novu i zanimljivu osobu.

LAV

Lavovi će ovog tjedna imati potrebu nametati svoj stav u komunikaciji s drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće manje razmirice u vezi.

Slobodni bi mogli upoznati neku novu i lijepu osobu ili započeti novu vezu.

DJEVICA

Djevice će ovog tjedna biti oslobođene napetih situacija i negativnih utjecaja okoline, tako da trebaju ovaj tjedan iskoristiti i provesti ga što više s voljenom osobom.

Neki i pripadnici znaka mogu imati lijepa poznanstva, ali je moguće i da osoba koja im se svidi ne bude potpuno iskrena.

77

VAGA

Vage se ovog tjedna nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima s partnerom, a neće biti isključene ni svađe.

Mnogi mogu mati obiteljskih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznati osobu koja će im se svidjeti preko posla.

ŠKORPION

Škorpioni ovog tjedna svoju emotivnu napetost mogu proživljavati iznutra, a mnogi će se suzdržavati od konflikta.

Emocije će biti naglašene, neki će biti skloni tajnim ljubavima, a samim tim i ljubavnim aferama, gdje može vladati velika doza strasti i ljubomore.

STRIJELAC

Strijelci ovog tjedna osjećaju olakšanje u svojoj vezi, jer su se oslobodili nečega što je stvaralo veliku tenziju u partnerskim odnosima.

Slobodni pripadnici znaka bit će skloni zaljubljivanju, a broj novih veza mogao bi se povećati, dok će zauzeti više uživati s partnerom.

Uvijek govori dobro o drugima…
JARAC

Jarci ovog tjedna mogu preživljavati nepovoljniji period u svom ljubavnom životu. Mnogi se neće slagati s partnerom, a svađe bi mogle postati učestale.

Krajem tjedna moguć je neki dogovor. Slobodni mogu imati više susreta i novih poznanstava.

VODENJAK

Vodenjaci bi ovog tjedna mogli učvrstiti svoje partnerske odnose i konačno shvatiti što je to što od svoje veze žele.

Neki bi mogli sresti i staru ljubav, dok će mnogi slobodni biti raspoloženi za druženje s prijateljima u kojem mogu sresti neku zanimljivu osobu.

RIBE

Ribama ovog tjedna može biti prilično burno na emotivnom planu. Razvoj situacije mogao bi dovesti do ljubomornih i napetih situacija s voljenom osobom, ali krajem tjedna razgovor može pomoći.

Slobodni mogu započeti ozbiljnu vezu s nekim koga su slučajno upoznali.

conopljanews.net

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.