OVAN (21.3.- 20.4.)

Ova godina će imati ogroman utjecaj na vaše veze. To je vrijeme kada možete formirati stabilnu vezu i sebe vidjeti u braku. U prvom semestru, otprilike do 11. ožujka, vi ćete preispitati vaš životne stavove i to će vam pomoći promijeniti na bolje prirodu događaja koji se događaju u vašoj sferi ljubavi. Počevši od 13. lipnja, vaš život se vraća u stari ciklus emocionalnih revizija. Velikih zbunjujućih transformacija… To je kao nekakva vrsta ispita koji niste prethodno prošli.

A sada, željeli vi to ili ne, morate ih proći i prevazići. Uzrok problema može biti novac, porezi, nasljedstva ili zajednička imovina. Na ovaj ili onaj način i vaš partner će morati s vama podijeliti ovo što će se događati. Ova godina dolazi s dosta zahtjeva, ako već niste postavili i odredili neke detalje u vezi s brakom.

Ove godine, vaša karijera i vaša želja da napredujete u tom pravcu, više ili manje, može vam donijeti konflikte u ljubavi i prepreke u vašoj vezi. Bit će teže surađivati ​​s partnerom jer ste zbog posla napeti i svu svoju energiju usmjeravate u tom pravcu.

Sve u svemu, sve do 11. kolovoza, zaljubljenost, ljubav i romantika su ono što vas vodi. Postoji velika šansa da doživite ljubav svog života tijekom ovog razdoblja.

Druga polovica ožujka ima veliki utjecaj i donosi mogućnosti u tom pogledu. Još jednom da napomenemo, vaša sudbina može vam dovesti važnu osobu koja je bitna za vas. Ova 2016. godina od vas traži konstruktivnost u vašoj vezi. To će se dogoditi kroz velike promjene koje morate proći na osobnoj razini. Krajem 2016. godine, vi ćete shvatiti da ste osvojili samo lijepe i vrijedne stvari i iskrenu ljubav.

Ovogodišnji moto vašem ljubavnom životu je: ‘Idem stvoriti odnos mojih snova u kojem će od sada vladati ljubav!’

BIK (22.4.- 21.5.)

Prvi semestar 2016. godine zahtijeva mnoge transformacije. Ovaj period će biti intenzivan i na osobnoj i na emocionalnoj razini. Morat ćete revidirati vrijednosti koje ste izgradili sa voljenom osobom. Ove godine, glavni fokus je na rutini, na napuštanju beskorisnih navika i stvari u vašem ljubavnom životu. Ovo traje do 12. studenog, kada ćete uhvatiti pravi smjer. Dakle, može biti da su svi ovi scenariji priprema za veliko ‘preobraženje’, kada će se čista osjećanja i posebna naklonost konačno pojaviti u vašem životu. Sve u svemu, do rujna, vaš dom je mjesto koje vam donosi zadovoljstvo. Tu se osjećate u svom elementu. A vaša obitelj je ta koja vam daje mogućnost da ‘cvjetate’.

Barem, to je ono što osjećate ili što vam je potrebno. Počevši od rujna, možete početi pokazivati da vam treba više zabave. Imat ćete tendenciju ka romantici, životnim zadovoljstvima i, naravno, zaljubljivanju. Tako, pošto je već pripremljen teren, veliki događaj može se dogoditi u studenom. Vjerojatno je u pitanju velika ljubav, velika ljubav koja će načiniti preokret u vašem životu.

Ovogodišnji moto ljubavi je: ‘Da bih doživio savršenu ljubavnu priču koju zaslužujem, ipak moram ispraviti neke lažne strukture. I dalje moram raditi, rasti i mijenjati se. Počevši od sebe, počinjem renoviranje na emotivnoj razini! ‘

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

2016. počinje s visokom dozom turbulencija. To je godina kada je potrebno uložiti mnogo strasti i napora u vezi da bi se vaš ljubavni život uspravio. Visoka doza gorko-slatkog okusa će učiniti da vaš odnos ostavi jači pečat na vas. Raspoloženja će biti takva da vas neće pustiti da ostanete ravnodušni, kao i iskustva koja neće biti samo polovična, kao što su se do sada manifestirala.

Prvi dio godine vam donosi mnoge lekcije koje trebate naučiti u vezi – kako da odrastete kada je veza u pitanju, ekstremne situacije koje je potrebno prevazići u ljubavi, ograničenja i odluke koje treba poduzeti na konzistentan način s dugoročnim efektima. Istovremeno, to vam može donijeti i neke udarce na ljubavnoj razini, ako sve ovo ne shvatite ozbiljno.

Tako, sve do prve polovice kolovoza, vaš život se okreće oko ljubavne priče, a vi se ponašate na ozbiljan i odgovoran način u vezi onoga što osjećate i to se manifestira u vašem ljubavnom životu. Kratkoročne ljubavne priče, kao i ‘plitka’ osvajanja više nisu za vas.

U studenom, fokus će biti prebačen sa ljubavi na obitelj, kućanstvo, vaše prebivalište. Vjerojatno će to imati veliki utjecaj na bračnom planu, ali to će se dogoditi samo ako prvu polovicu godine iskoristite konstruktivno i s perspektivom. Imat ćete razne testove i uspješno ćete ih proći. Vaš uspon ćete proći učeći kako se iskreno voli, čisto i duboko!

Ovogodišnji moto za vas je: ‘Ja ću voljeti s puno strasti i poštenja. Poduzet ću odgovornost za sve što sam rekao, za sve što želim postići na emotivnoj razini. Tako da, na kraju, imat ću obitelj o kojoj sam sanjao. Zajedno s mojom voljenom osobom – onoj o kojoj sam sanjao’!

RAK (22.6. – 22.7.)

2016. godina počinje na nekako krut način kada je veza u pitanju. Vaš odnos će proći kroz velike transformacije i promjene na svim razinama.

Startavši polovicom studenog, zaplet će promijeniti glavnu scenu na polju komunikacije i suradnje. Imat ćete više živosti u suradnji. A pogotovo zato što ste vi prilično introvertiran tip osobnosti, ova tendencija će vam pomoći da izađete iz svoje školjke. Dakle, to će vam donijeti veće šanse i perspektive u vašoj ljubavnoj vezi. U prvoj polovici godine, fokus će i dalje biti na vrijednostima koje ste rigorozno izgradili. Želite svoju ljubav, i vaš odnos se zasniva na fiksnim argumentima. Ali nemojte slijepo ići naprijed s tim što ste učinili prošle godine. Osjećaji su bili takvi da vam treba pauza. Polako, vi ćete pokušati vrednovati stvari i napraviti ravnotežu u vašoj vezi bazirano na rutini i vitalnim običnim stvarima koje ste zajedno izgradili.

Ali od srpnja, pritisak se osjeća na emotivnom i ljubavnom planu. I ponovo, to će se dogoditi da biste prošli kroz neke testove. To će vas staviti u poziciju da jasno ograničite zahtjeve sudbine u vezi tog dijela vašeg života. Ovo je vrijeme u vašem životu kada su privatne strukture, vaš dom i vaša obitelj, najveća vrijednost. Čisti, pošteni, i intenzivni odnosi. A ako ste ipak pali iz nekih ljubavnih lekcija, dobit ćete spoznaju iz koje ćete mnogo naučiti, i dobiti ono što vam slijedi. Primjerice, dobit u pravoj vezi u kojoj ljubav caruje, kao i zajedničko razumijevanje.

Ovogodišnji moto za vas je: ‘Ja marljivo radim da prevaziđem moja ograničenja na emocionalnoj i ljubavnoj razini. Organiziram se i postavljam na stabilni financijski put, tako da, nakon toga, mogu imati odnos zasnovan na tečnoj suradnji i komunikaciji. I poslije toga, ja imam obitelj i dom zasnovan na ljubavi i razumijevanju o kome sam sanjao!”

LAV (23.7.- 22.8.)

Početak ove godine donosi revnost u vaš život s akcentom na naklonosti prema partneru i ljubavi. Vaša potreba za romantikom može naići na neke restrikcije na ljubavnom planu. Međutim, to će vam pomoći u prevladavanju nekih emotivno ekstremnih situacija. Do druge polovice ožujka, morat ćete proći kroz fazu zrelosti u vezi vaših osjećanja. Vaša tendencija da izgradite trajne stvari u vašem životu će biti uspješna. Morat ćete dokazati vašu zrelost i ozbiljnost. U suprotnom, vaša tendencija za reorganizacijom ispretumbat će vam život. Maksimalna tendencija koja će vas i vašu voljenu osobu snažno zajedno držati će biti dobra komunikacija i suradnja, koja će se manifestirati predusretljivošću i novim vizijama između vas dvoje. Morat ćete napraviti veliki zaokret ka novim fazama u vašem životu.

Startavši u drugoj polovici kolovoza, a naročito početkom 12. studenog, imat ćete mogućnost i tendenciju da njegujete sve više i više stvarne i opipljive vrijednosti. Vi ćete početi izgradnju planova i uputa s vašim partnerom radi završetka financijskih ciljeva. Možda ste kupili nekretninu koju ste oboje sanjali. Možda auto ili nešto drugo vama bitno. Ili možda je to da samo gradite nešto, kamen po kamen. U budućoj perspektivi pojavit će se neki materijalistički aspekt koji će pretvoriti vašu ljubavnu priču u stvarnost i to trajno. Ove godine, komunikacija je vrlo, vrlo važna! Bez obzira na pritiske i razne testove kroz koje ćete morati proći, to će vam sve strahovito pomoći – i vama i vašem partneru!

Moto koji će vas voditi ove godine je: ‘Ja živim, ja volim! Učim da je lijepo voljeti, zrelo i odgovorno. Želim podijeliti sve moje misli i ideje s mojom voljenom osobom i želim pretvoriti svoje snove u realnost, u nešto opipljivo. I mi ćemo uspjeti … uspjeli smo! ‘

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Vi ćete dočekati 2016. godinu s preobilnim emocionalnim opterećenjem. Čini se da ovaj segment treba mnoge, ako ne i maksimalne promjene. Dolazi trenutak u životu kada se neka promjena mora dogoditi. Velika transformacija. To je vrijeme kada vaša veza, odnos i ljubavni segment u vašem životu treba čišćenje. Potrebno je uvesti maksimalni red. I ako do sada nije bilo sumnje o tome da treba donijeti neke drastične odluke, ove godine nema odgode. Dolazi vrijeme za velike vrijednosti. Do polovice ožujka moguća su neka ograničenja i morat ćete proći kroz mnoge trenutke unutarnje izolacije. Vjerojatno ćete se osjetiti kao zarobljenik vlastitih osjećaja. Ali morate shvatiti jednu stvar: sve loše stvari imaju jednu svrhu, a to je da od sada dodaju više vrijednosti na vaš život. Također, imajući povjerenje u vaše vlastite snage će vam enormno pomoći da idete u pravom smjeru.

Vjerujte u intuiciju koja će vam šapatom reći prave smjernice koje treba odabrati i pratiti od sada. Početkom druge polovice kolovoza, nova i svjetlija faza u vašem životu će početi. Povoljna faza za odnose, šanse i sreću. Sve to će se dogoditi s naznakom da je potrebno više komunikacije, zrelosti u vašem načinu razmišljanja i u vašim izborima. I to se mora dogoditi, posebno početkom studenog.

Ovogodišnji moto za vas je: ‘Ja ću uništiti prepreke koje ograničavaju moju evoluciju na ljubavnom i emocionalnom planu. Ja ću krenuti naprijed dok slušam moje srce s povjerenjem i vjerom. U ovim novim stvarima, značaj i važnost moje veze će konačno izaći na vidjelo i to okruženo srećom! ‘

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaSvijet je lud za izražavanjem ljubavi
Slijedeća objavaVIDEO: Pazite što želite…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.