Jupiter je glavna planeta u ožujku. Smještena u Djevici, Velika sreća formira dva značaja aspekta: trigon s Plutonom iz Jarca, koji se formira 16.3. i kvadrat sa Saturnom iz Strijelca, koji se formira 23.3. Oba aspekta imaju veliki utjecaj tokom cijelog mjeseca, i njihov utjecaj je dosta kontradiktoran.

Jupiter – Pluton trigon govori o obnovi, ponovnoj izgradnji i uspostavljanju ravnoteže snaga, o pravdi, većem povjerenju i općenito dobrobiti. Sa druge strane, Jupiter – Saturn kvadrat donosi razdor, intenzivne političke sukobe, neuspjele suradnje i diplomatske pregovore, raskid saveza i ugovora, ograničenja, žalbe, emotivne poteškoće. To znači da će stvari ići vrućim i hladnim tokom.

Neki od nas osjetiti će snažnije pozitivan utjecaj, dok će drugi snažnije osjetiti negativan utjecaj. Čini se da je ovaj negativan utjecaj snažniji, pa ćemo ga svejedno tu i tamo osjetiti.

Jupiter je glavna planeta ožujka i zbog toga što je vladar Riba. Sunce, Merkur, Venera i Saturn oživjeti će Ribe tokom Ožujka. Isto tako, 8. ožujka imamo i problematičnu pomrčinu Sunca u Ribama koja donosi sukobe.

Imajte na umu da Mars ulazi u Strijelca i opasno se približava Saturnu i ono što se odigrava u Riba, aktivira opasan T-kvadrat, kojeg čine Mars – Saturn (u Strijelcu), Jupiter (U Djevici) i Neptun (u Ribama).

Ukratko, ožujak je uzbudljiv i intenzivan mjesec, ali prošaran sa puno rizika i zamki. Iznenađenja neće nikoga zaobići.

OVAN

Ljubavni život Ovnova je aktivan sve do 12. ožujka 2016. uz snažne osjećaje, nade i planove za budućnost. Venera, vladar kuće veza Ovna je u vašoj 11. solarnoj kući, optimističnoj i sretnoj. Nakon 12. ožujka stvari se počinju komplicirati, sve postaje nejasno, sakriveno i nestabilno. Ako ste u solidnoj i ozbiljnoj vezi, vjerovatno ćete ovu fazu proživjeti bez većih događaja, moguće su manje frustracije. Ako vaša veza nije stabilna i već postoje određeni problemi, možda ćete proći kroz razočaranja, tugu, osjećaj napuštenosti i usamljenosti vas može pratiti. U nekim okolnostima neki Ovnovi mogu se uplesti u tajnu ili zabranjenu ljubav.

BIK

Ako se komplikacije nisu pojavile u periodu siječnja i veljače, sigurno je da će se pojaviti tokom ožujka. Ovo je osjetljiv period za Bikove. Mars, vladar kuće parova Bika, je retrogradan od siječnja sve do rujna 2016. godine. Kreće se od i kroz kuću parova Bika i 8. solarnu kuću, gdje je smješten Saturn i tu ulazi Mars 6. ožujka. Moguće su emotivne blokade, periodi izolacije ili emotivne distance, poteškoća, raskola uzrokovanog zbog vanjskih utjecaja, problemi koji utječu na partnera, krize i financijska ograničenja. Savjet je da skupite unutarnju snagu, djelujte smireno i imajte puno strpljenja.

BLIZANCI

Ovo je kompliciran period. Sa Saturnom i Marsom u kući veza Blizanaca, tokom ožujka, nalazite se na opasnom tlu! Više od godine dana, Saturn otežava odnose sa drugima. Sada mu se pridružuje Mars, koji je retrogradan i nalazi se u kući parova Blizanaca, između 6. ožujka i 27. svibnja, zatim između 2. kolovoza i 27. rujna. Morati ćete se postaviti diplomatski kako ne bi, vi ili vaš partner, uzrokovali zemljotres. Uzrok tome može biti i to što ćete zajedno, rame uz rame, prolaziti kroz niz problema ili vaš partner može imati problema (zdravstvenih, poslovnih i tako dalje) koji će utjecati na vas. U svakom slučaju, atmosfera neće biti nimalo opuštajuća.

RAK

Prvi dio ožujka 2016. nije najpovoljniji period za ljubavni život Rakova. Venera, planeta ljubavi je u težem dijelu, teže se ispoljava. Ali, ovaj položaj Venere povoljan je za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumjeti. Nakon 12. ožujka Venera ulazi u puno bolje polje i donosi bolju perspektivu. To je polje usmjereno na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje svijeta zajedno kroz ljubav. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim tko je iz drugog kraja svijeta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

LAV

Sve do 12. ožujka imate naklonost Venere i do tada iskoristite povoljne okolnosti. Venera je planeta ljubavi i dobrog razumijevanja. Donosi mir, radost, harmoničan odnos i ljubav. Ako tražite novu ljubav, imati ćete prilike za ulazak u novu vezu. Nakon 12. ožujka nastupa drugačija faza, više analitička i pogodna za istraživanje onog što se krije ispod površine i tajni. Na dan 6. ožujka ulazite u period koji će trajati tri mjeseca i tokom kojeg će biti naglašena strast i romantika. To vas može odvesti u strastvene avanture, što može donijeti i puno nevolja. Budite oprezni!

DJEVICA

Ožujak je vrlo intenzivan mjesec za Djevice kada se radi o ljubavnom životu. Tokom ožujka, kroz kuću parova Djevice prolazi Sunce (gdje ostaje do 20. ožujka), Merkur (između 5. i 22. ožujka) i Venera (ulazi 12. ožujka). Moramo spomenuti i Neptuna, smještenog u toj kući na duže vremena. Ako uzmemo u obzir i pomrčinu Sunca, 8. ožujka. 2016. koja će se dogoditi u istoj kući, kući veza, možemo vidjeti sliku dinamičnog i značajnog mjeseca, punog novih prilika i obnova. Ali, iznenađenja se mogu pojaviti bilo kada, bilo gdje. Ožujak ima veliki romantični potencijal, ali ne bez rizika. Veze Djevica su u ovom periodu nestabilne i krivom gestom u krivo vrijeme situacija se može pogoršati, a u nekim slučajevima može doći i do razilaženja.

VAGA

Sve do 12. ožujka 2016. godine Venera je u kući ljubavi i strasti Vage. Ovo je odličan period kojeg trebate iskoristiti, jer nakon tog perioda stvari neće biti tako sjajne. 12. ožujka Venera ulazi u nepovoljnu kuću, te očekujte brige i obaveze. Ovdje se ljubav ne razvija slobodno i ljubavne veze Vaga automatski se povezuju s poslom i obavezama. Mars, vladar kuće veza Vage, ulazi u Strijelca 6. ožujka i tu ostaje do kraja svibnja 2016. godine. U ovoj poziciji Mars ima problem: blizu Saturna je, koji isto tako, ima veze sa odgovornosti, blokadama i ograničenjima.

ŠKORPION

Sa Suncem, Merkurom, Venerom i Neptunom, plus pomračina Sunca u kući ljubavi i strasti Škorpiona, nije teško pretpostaviti koji će se glavni događaji odvijati tokom ožujka. Očekujte romansu i senzualnost, flertove, poglede i tako dalje. Imate priliku da upoznate novu ljubav. Zapravo, ako uzmemo u obzir pomrčinu Sunca, možete svašta očekivati! Pripazite, nemojte potrošiti previše na izlaske, osvajanje i zabavu. Ljubav i novac ne idu zajedno u ovom periodu. Ako ste u ozbiljnoj vezi i sigurni ste da je to ono što želite, izbjegavajte upuštanje u ljubavne igrice sa strane! Bilo bi previše riskantno.

STRIJELAC

Prvih pet dana ožujka biti će dražesni, opuštajući, sa puno komunikacije i dobre atmosfere. Nakon toga stvari se polako počinju mijenjati. Na dan 5. ožujka vladar kuće veza, Merkur, ulazi u znak Ribe gdje se susreće sa Neptunom. Ova kombinacija je romantična, ali donosi rizik od iluzija, krive procjene, zbunjenosti i neizvjesnosti. Komplikacije će više pogoditi nove veze. Stare veze će vješto zajedničkim snagama ovo izdržati i usmjeriti svoje interese prema praktičnim stvarima, kućanstvu, obitelji i imanju. Na dan 6. ožujka strastveni Mars ulazi u znak Strijelca. Budi se strastvena priroda Strijelca i želja za osvajanjem, za preuzimanjem inicijative i za avanturama. Ovo vrijedi ne samo za ožujak, nego i za naredna dva mjeseca.

JARAC

U prvom dijelu ožujka (sve do 12. ožujka 2016.) racionalnost i praktičnost su u prvom planu, što ostavlja manje prostora za strast. Tokom ovog perioda skloni ste razmišljanju o vrijednosti, sigurnosti i novcu. Može se raditi i o zajedničkom interesu vas i partnera, poput zarade i drugih materijalnih pitanja. I drugi dio mjeseca je sličan, ali ostavlja ipak mjesta i za ljubav. Romantiku će potaknuti komunikacija i putovanja. Komunikacija, bilo u verbalnom ili pisanom obliku može poprimiti efekt afrodizijaka ili na neki način pokrenuti vaš ljubavni život. Isto tako, u drugom dijelu ožujka, pomrčina Sunca 23. ožujka, može donijeti značajan događaj za dom i obitelj.

VODENJAK

Venera, planeta ljubavi, ostaje u Vodenjaku sve do 12. ožujka 2016. Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u zraku, vaše umijeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Nije loš ni period od 12. do 20. ožujka. Tada je Venera smještena u Ribama i udiše isti romantični zrak kao i vladar kuće veza Vodenjaka, Sunce, isto tako smješteno u Ribama. Dodatno, uz utjecaj na ljubav, ove dvije planete pojačavaju i preokupaciju 2. solarne kuće: vrijednosti, dobra i novac. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani na materijalnu stranu života. To može značiti da sa partnerom dijelite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tokom ožujka utjecati će komunikacija i putovanja.

RIBE

Ožujak je vaš mjesec, vezano za sva polja, uključujući i polje ljubavi. Da krenemo, ovo je period u kojem zračite, primate toplinu, energiju i strast Sunca, koje je smješteno u Ribama sve do 20. ožujka. Dodatno, Merkur ulazi u vaš znak 5. ožujka. Merkur je vladar kuće parova Riba i biti će u recepciji sa Jupiterom (koji je upravo u kući parova Riba), vladarem Riba. To je kombinacija između dvije planete koje izmjenjuju svoje energije, sa pozitivnim efektom na ljubav i/ili brak. I na kraju, 12. ožujka, kao sam šlag na kraju: Venera ulazi u znak Riba, planeta ljubavi i dobrog razumijevanja. Uz ovakve utjecaje ožujak je odličan mjesec za Ribe što se ljubavi tiče! Tražite i dobiti ćete!

tarot-horoskop.com

Prethodna objavaOžujak, mjesec s puno događaja i šokantnih vijesti: Pripremite se za 16.3.- savršeno vrijeme za akciju!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.03.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.