Foto: pixabay.com

26.03. Venera se spaja sa Suncem i formira magičnu Venerinu zvjezdanu točku. Ovo poravnanje Venere i Sunca donosi magičnu romansu i uzbuđenje, kao i procvat novih veza. Još više uzbuđenja donosi poravnanje Venere i Urana u Biku 22.04. – donose nam neočekivana iznenađenja koja će razveseliti naše srce. Ovaj aspekt potpuno će zavrtjeti naše veze u novom pravcu ili čak dovesti nekog posebnog u naše život.

atma.hr – 78
Astrolozi imaju dobre vijesti za sve koji u 2021. godini traže ljubav – zvijezde su vam naklonjene!

2021. godina donosi nam puno sreće u traganju za ljubavi, pojačanu strast u vezama i romantičnu atmosferu. To ne znači da neće biti izazova, ali savladavat ćemo ih mnogo lakše nego inače.

U ovoj godini Venera i Mars su dva glavna igrača kada je riječ o ljubavi. Venera, planet ljubavi i Mars, planet erotske energije, bit će u rijetkoj vezi koja će nam donijeti velike mogućnosti za ljubav, romantiku i zadovoljstvo, kao i dosta manje drame kada je riječ o ovom polju životu.

Ne treba zanemariti ni utjecaj Urana, planete iznenađujućih promjena, jer nam u 2021. može donijeti velike transformacije u ljubavi.

Moguće je da će mnogi znakovi Zodijaka započeti vezu i završiti godinu sa stabilnom i lijepom romansom.

Jedina napetost može se dogoditi za Dan zaljubljenih kada je Merkur u retrogradnom hodu pa su mogući problemi u komunikaciji, kao i pogrešno tumačenje romantičnih signala. Ali ovo je samo prolazan period.

atma.hr – 75
Kakva nas ljubavna atmosfera očekuje tijekom proljeća 2021. godine?

Proljeće je poznato kao doba godine u kojem se događaju najveće i najljepše promjene. To je period novih početaka, a tako će ovoga puta biti i u ljubavi.

26.03. Venera se spaja sa Suncem i formira magičnu Venerinu zvjezdanu točku.

Ovo poravnanje Venere i Sunca donosi magičnu romansu i uzbuđenje, kao i procvat novih veza.

Još više uzbuđenja donosi poravnanje Venere i Urana u Biku 22.04. – donose nam neočekivana iznenađenja koja će razveseliti naše srce.

Ovaj aspekt potpuno će zavrtjeti naše veze u novom pravcu ili čak dovesti nekog posebnog u naše život.

Sve je moguće u ovom romantičnom periodu!

lovesensa

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI