Ovan

Djelujete vrlo privlačno i inspirirani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strastvenu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš obiteljski ili ljubavni život. Pod utjecajem snažnih emocija često mijenjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, val novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost.

U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate dojam da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomaknite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterije vrijednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

Sugestija: Vaši sretni dani za ljubavne susrete, kao i za neke lijepe događaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13 i 14. prosinca. Ugodni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju s: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strijelcem, Vodenjakom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. prosinca. Izbjegavajte konflikte s: Bikom, Rakom, Djevicom, Škorpionom i Jarcem.

Bik

Osjećate zanos i stalo vam je da sklopite svoj ljubavni mozaik u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose lagani nemir u vaše raspoloženje. Netko u vama pobuđuje čarobne misli ili plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate ostvariti ravnotežu između svojih misli i osjećaja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osjećaja.

Potrebno je iskreno razgovarati sa svojim partnerom ili otvoreno preispitati zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati pogrešnu ulogu, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočarenja. Pokažite svom partneru da uvijek postoji neki ljepši ili sretniji put do zajedničke sreće. Na sreću vaši “ljubavni snovi” i planovi mogu se ostvariti.

Sugestija: Vaši sretni dani za ljubavne susrete, kao i za neke lijepe događaje su: 2, 4, 6, 7, 8, 12, 13. i 15. prosinca. Ugodni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju s: Djevicom, Vagom, Rakom, Strijelcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. prosinca. Izbjegavajte konflikte s: Ovnom, Bikom, Blizancima, Škorpionom, Vodenjakom, Jarcem i Lavom.

Blizanci

Imate dojam da se u svom ljubavnom životu suočavate s prolaznom krizom, partner vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate riješiti svoje unutarnje dileme i sumnje, stoga osjećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini vam se da partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, tako da česti konflikti utječu na vaše promjenjivo raspoloženje. Skloni ste češćim izljevima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera.

Nedostatak optimizma pokušavate nadomjestiti nekim vanjskim zabavama. Važno je da se ne zalećete u svojim procjenama ili da provjeravate nečije emotivne namjere. Budite dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na “drugi pogled”. Krajem mjeseca očekuju vas pozitivne promjene, partner će se prikloniti vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti vaše osnovne kriterije i očekivanja.

Sugestija: Vaši sretni dani za ljubavne susrete, kao i za neke lijepe događaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15 prosinca. Ugodni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju s: Bikom, Ovnom, Rakom, Djevicom, Vagom, Škorpionom, Strijelcem, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 6, 9, 11. i 14. prosinca. Izbjegavajte konflikte s: Blizancima, Lavom i Vodenjakom.

Rak

U povremenim naletima velike inspiracije djelujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, vaše emotivno zanimanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje.

Nema potrebe da izbjegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponira vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvaliteta koja proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću i pozitivno utječe na vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

Sugestija: Vaši sretni dani za ljubavne susrete, kao i za neke lijepe događaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14 prosinca. Ugodni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju s: Rakom, Lavom, Vagom, Djevicom, Škorpionom i Strijelcem. Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. prosinca. Izbjegavajte konflikte s: Jarcem, Bikom, Vodenjakom, Ribama, Ovnom i Blizancima.

Lav

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osjećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu obitelji ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, vaš ljubavni stil djeluje vrlo izazovno ili poticajno na partnera. Imate priliku čuti pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja.

Osobi koja vam se sviđa jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima.

Sugestija: Vaši sretni dani za ljubavne susrete, kao i za neke lijepe događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15 prosinca. Ugodni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju s: Bikom, Rakom, Lavom, Djevicom, Vagom, Škorpionom, Strijelcem, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. prosinca. Izbjegavajte konflikte s: Ovnom, Vodenjakom i Djevicom.

Djevica

Sve češće u ljubavnom životu djelujete zanosno i zadovoljno, godi Vam tretman koji dobivate u društvu voljene osobe. Želite iskristalizirati svoje osjećaje i odrediti svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba s kojom možete podijeliti svoje misli, emocije ili inspiraciju.

Znaci pažnje ili nježnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner, unose osjećanje bliskosti u vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U razdoblju od 12. prosinca, očekuju vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmjene iskrenih osjećanja ona gubi svoju vrijednost i značenje.

Sugestija: Vaši sretni dani za ljubavne susrete, kao i za neke lijepe događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. Ugodni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju s Ovnom, Vagom, Strijelcem, Vodenjakom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. Izbjegavajte konflikte s: Rakom, Lavom, Bikom, Djevicom, Blizancima, Škorpionom i Jarcem.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaTaština – slast za ego, otrov za dušu
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.12.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.