Foto: pixabay.com

Otkrijte što vas očekuje na emotivnom planu na samom kraju ljeta i početkom jeseni, u kojoj mjeri će vam planete biti naklonjene kada je riječ o ljubavnom životu i hoće li na njega jako utjecati pomrčine Sunca i Mjeseca 1., odnosno 16. rujna, piše besnopile.rs

OVAN

Većina planeta će tijekom rujna biti u gornjoj polovici vaš natalne karte što znači da će vam emotivni i obiteljski odnosi biti primarni. Trebali biste biti spremni na to da konačno riješite neke nesuglasice s partnerom koje postoje već neko vrijeme. Položaj planeta će biti takav da ćete biti izuzetno emocionalno snažni, zbog zapadnog dijela vaš natalne karte i 7. kuće koja je vezana za ljubav i brak. To znači da će se pojedini Ovnovi baš u ovom periodu odlučiti na brak.

Rujan je odličan period za ljubav i za usamljene Ovnove. Mnogi pripadnici bi mogli da se zaljube dok su na putu u inozemstvu ili će im pažnju privući stranac. Dobro mjesto za traženje srodne duše mogli bi biti i obrazovni centri, a neki Ovnovi će sreću pronaći pored osobe koje upoznaju tijekom izlaska ili na zabavi.

Dok će vam Jupiter pružati brojne mogućnosti za ljubav, Mars će omogućiti da osjetite veliku emocionalnu snagu. Bit će ovo razdoblje izuzetno ispunjeno strašću tako da bi pojedine pripadnike ovog horoskopskog znaka uskoro mogla iznenaditi vijest o trudnoći.

BIK

Jakost vaših planeta bit će tijekom rujna skoncentrirana u južnom dijelu vaš natalne karte, a karijera će vam biti u drugom planu. Bit ćete prilično fleksibilni u odnosu s drugim ljudima, naročito potencijalnim partnerima što bi moglo izrodi mnoštvo ugodnih situacija i trenutaka u ovom razdoblju.

Bikovi koji su u dužoj vezi mogli bi očekivati da će im veza još više ojačati, dok je pred pripadnicima ovog znaka koji su u braku izuzetno harmonično razdoblje. Sa svojim bračnim suputnikom bit ćete na istoj valnoj dužini, tako da je ovo izuzetno dobar period za početi planirati potomstvo ili da intenzivnije poradite po tom pitanju.

Za slobodne Bikove izuzetno dobar period za zaljubljivanje kreće od 22. rujna, kada će osjetiti pojačan utjecaj planeta koje su zadužene za ljubav. Dok će pojedinci željeti neobavezno zabavljanje, ostali bi svoju drugu polovicu za ozbiljnu vezu mogli pronaći na poslu, u nekom sportskom centru ili će uslijediti poznanstvo preko neke ženske osobe.

BLIZANCI

Vi ćete biti pod snažnim utjecajem pomrčine Sunca i Mjeseca koje će se odigrati 1., odnosno 16. rujna, što će se odraziti na gotovo sve aspekte vašeg života, ali ponajviše na karijeru i financije.

Što se tiče ljubavi, bit ćete vođeni više srcem, a logiku ćete zanemarivati. Ipak, sve će biti dobro pa možete očekivati brojne romantične momente, a ovo se naročito odnosi na Blizance koji su u vezi ili braku. Međutim, veze koje nisu stabilne mogle bi se okončati baš u ovom periodu dok će oni u stabilnom emotivnom odnosu početi razmišljati o bebi.

Slobodni Blizanci će uživati u izlascima i druženjima, a većina bi mogla očekivati izuzetno strastveno razdoblje.

RAK

Rujan će biti prilično zanimljiv i izazovan za pripadnike ovog znaka, tako da bi bilo dobro da se naoružate emocionalnom snagom i budete fleksibilniji kako biste dobili željeni ishod. Uglavnom će se sve vrtjeti oko emotivnih i obiteljskih odnosa, a neke od vas bi mogli iznenaditi događaji u trećoj dekadi mjeseca.

Rakovi u stabilnoj vezi ili braku mogu očekivati brojne romantične trenutke sa svojim partnerom. Bit ćete poprilično posvećeni obitelji i društvenim događanjima. Moguće je da će pojedini Rakovi promijeniti mjesto stanovanja ili će renovirati postojeće.

Kraj mjeseca donosi brojne promjene u emotivnim odnosima. Dok će oni u stabilnim vezama ostvariti nevjerojatno harmoničan odnos, Rakovi kojima ne cvjetaju ruže u vezi će se premišljati da li da ostanu ili odu, a konačnu odluku će svakako donijeti do isteka rujna. U svakom slučaju, ovo nije dobro vrijeme za planiranje potomstva.

LAV

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku bit će pod snažnim utjecajem pomrčine Sunca 1. rujna, odnosno pomrčine Mjeseca 16. rujna, što bi se moglo jako odraziti na postojeće partnerske odnose, odnosno poljuljati ih. Naročito će financije igrati veliku ulogu u bračnim odnosima. Stabilne veze će se održati u ovom periodu dok će se okončati one koje nisu ni bile osobito uspješne.

Slobodnim Lavovima će tijekom ovog mjeseca na pameti više biti dobar provod i avanture nego ozbiljna veza, za što će imati više nego dovoljno prilika. Žene Lavice trebaju povesti više računa o svom intimnom zdravlju.

DJEVICA

Tijekom rujna pucat ćete od samopouzdanja i magnetski ćete privlačiti sve oko sebe. Ovo se pogotovo odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka. Međutim, većina Djevica u ovom periodu neće razmišljati o ozbiljnoj predanosti partneru već će im zabava i površne veze biti prioritet. U svakom slučaju, imat će dovoljno prilike da ostvare svoje zamisli.

S druge strane, Djevice koje su u ozbiljnoj vezi ili braku osjetit će snažan utjecaj pomrčine Mjeseca 16. rujna. Mnogi odnosi bit će stavljeni pod lupu, tako da ovo nikako nije dobar period za planiranje potomstva. Mogući su konflikti, ali će se za većinu parova ovaj period dobro završiti tako da već krajem mjeseca mogu očekivati ljubavni odnos prepun harmonije, piše besnopile.rs.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaSenzacionalan sladoled od smrznute banane za 5 minuta – samo 3 sastojka!
Slijedeća objavaMandelin efekt: Vrata u paralelne realnosti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.