Foto: Anja/pixabay.com

U studenom 2016. godine možemo očekivati sličnosti s prethodnim mjesecima. Mars će biti u Jarcu sve do 9. studenog, u istom znaku biti će i Pluton, u neskladnom odnosu s Jupiterom u Vagi i Uranom u Ovnu. Ali, ovaj aspekt već je formiran i tijekom studenog njegov utjecaj neće biti toliko jak pa je manja vjerojatnost nesreća i nasilja.

Unatoč tome, studeni nije miran mjesec. Venera dolazi na Marsovo mjesto, ulazi u znak Jarca 12. studenog i suprotstavlja se Plutonu, Jupiteru i Uranu. Ovakva neharmonična mješavina utjecaja donosi nesklad u veze. Biti će doista napeto kada je riječ o suradnjama, udruženjima i partnerstvima. Nije povoljan period niti za umjetnike, jer može utjecati na sve što ima veze s estetikom ili harmonijom.

25. studenog formira se Jupiter – Pluton kvadrat iako će imati utjecaja kroz čitav period. Trebao bi donijeti pravednost i obnovu, ali promjene idu u pravcu nesklada i prijestupa. Jupiter i Pluton su u napetom aspektu i ta neskladna kombinacija pogoršava stvari. Konfiguracija je ekstremno motivirajuća i može donijeti restrukturiranje u politici, bankama, ekonomiji i zakonu. Može se odraziti i na zdravstvene institucije i na više obrazovanje. Postoje težnje prema promjenama i reformama.

Na sreću, Jupitera podržava Saturn a u drugoj dekadi studenog i Mars iz Vodenjaka koji će istovremeno biti u dobrom odnosu s Uranom u Ovnu. Mars će pridonijeti promjenama i pobrinuti se da se odvijaju na konstruktivan i efikasan način.

Zaključak: Studeni je dinamičan mjesec, pun preokreta, u kojem oni koji žele ostvariti radikalne promjene u svom životu ili društvu u kojem žive mogu to i ostvariti ako se aktiviraju i ako imaju jasno određene ciljeve i razrađen plan. Tijekom mjeseca posvetite se konkretnim aktivnostima i stvarima, jer ćete imati viška energije, koja ako se ne potroši na takav način ciljano, onda će se manifestirati na destruktivan i kaotičan način.

OVAN

S Jupiterom u kući veza Ovna, žeđ za pažnjom je velika sve do listopada 2017. godine, ali biti će i dosta izvora zadovoljstva. Drugim riječima, ponuda neće nedostajati. Ipak, tijekom studenog, vaši zahtjevi će biti veći, zato što je Venera u ambicioznom Jarcu u vašoj solarnoj karti. Stremite visoko i privući ćete nekog iz viših krugova ili nekog poznatog. Moguće je i da vaš partner ostvari profesionalni ili društveni uspjeh. Studeni je mjesec veličanstvenih gesta i velikih nada koje se mogu i ostvariti.

BIK 

Sa Suncem u kući parova Bika, sve do 21. studenog 2016. godine, vaš ljubavni život biti će na prvome mjestu. Vaša glavna briga je pitanje srca i oči će vidjeti samo voljenu osobu ili prolazite kroz period u kojem ćete se najviše koncentrirati na vašeg partnera i vaš odnos. Voljena osoba može ostvariti uspjeh kroz što ćete i vi imati koristi, indirektno. Na jedan ili drugi način, tijekom studenog će se miješati ljubavni i profesionalni interesi. Očekivat ćete puno od partnera ili vas može privući netko tko je na dobrom društvenom položaju ili ima moć i autoritet.

BLIZANCI 

Dolazi do poboljšanja u ljubavnim vezama tijekom studenog 2016. godine. Saturn, smješten u kući parova Blizanaca slagat će se bolje s Jupiterom, vladarem kuće parova i ovakva situacija potrajati će do listopada sljedeće godine. Pozadina ljubavnog života od studenog 2016. godine do listopada 2017. godine biti će pozitivna, biti će puno pažnje i osjećajnosti, ali i ozbiljnosti. Taj period zahtjeva dublje povezivanje. Tijekom studenog, Merkur, vladar Blizanaca, također ulazi u kuću parova, 12. studenog. To znači da u zadnje dvije dekade mjeseca možete očekivati značajne događaje, važne odluke, ostvarenja ili pronalazak rješenja za određena pitanja. Možda ćete morati prebroditi određene probleme i naći rješenja za prepreke kako bi mogli stići kamo želite stići. Ali, uspjet ćete.
RAK 

Kroz prijašnje godine ljubavni život bio je oskudan. Saturn, vladar kuće parova, nalazi se u kući u kojoj je zainteresiran više za obaveze nego za bezbrižan ljubavni život. Ove godine to je moglo postati još više frustrirajuće. Iako nećete biti obasuti ružama, ipak je period od studenog 2016. do listopada 2017. godine stabilan i konstruktivan zato što je Saturn u dobrom odnosu s Jupiterom, Velikom Srećom. Studeni je jedan od najboljih mjeseci zato što se Sunce nalazi u kući strasti Raka, sve do 21. studenog, a Venera, planeta ljubavi, dolazi 12. studenog u kuću parova Raka.

LAV

Tijekom studenog 2016. godine, ljubavne veze Lavova prolaze kroz dinamičan period. Mars ulazi u kuću parova Lava 12. studenog, žedan akcije i natjecateljskog duha. Ali Mars može donijeti previše zamaha, presnažnu želju da se nametne svoja volja što katkada može narušiti vašu vezu. Voljena osoba može osjećati pritisak zbog takvog stava i može čak udaljiti se od vas. Kroz loše dane Mars traži sukobe i donosi nesklad. Ako uzmemo u obzir da su Lavovi strastveni, bilo bi dobro da iskoristite tu Marsovu energiju na aktivnosti zajedno sa svojim partnerom ili za nešto što je u partnerovom interesu, očito tada i u vašem zajedničkom. U mnogim slučajevima ljubav može biti povezana s poslom.

DJEVICA

U vašem ljubavnom životu, zajednički ciljevi vezano uz novac, imovinu ili posao biti će u prvom planu tijekom listopada, ali i tijekom narednih mjeseci. Vaši prioriteti biti će praktične prirode. Uz to moći ćete razmisliti o ljubavnim i bračnim ponudama koje će doći kroz ostvarivanje materijalnih ili financijskih ciljeva. Ovo je pozadina uz koju će vam tranziti dodatno donijeti posebne detalje za svaki naredni mjesec. Možete očekivati popriličnu dozu senzualnosti, u kući ljubavi i strasti nalazi se Mars sve do 9. studenog a 12. studenog u istu kuću ulazi zavodljiva Venera. Studeni vam nudi ljubavna zadovoljstva koja mogu u određenim situacijama doći zajedno sa praktičnim razmatranjima.

VAGA

Studeni 2016. godine može biti poprilično zanimljiv mjesec. Strastveni Mars (i vladar kuće parova Vage) ulazi u kuću strasti Vage 9. studenog. Samo je mala iskrica potrebna da bi buknuo plamen strasti i ljubavi. Možda će vas plamen povesti na tko zna kakvu strastvenu pustolovinu. Zato što Mars čini trigon s Uranom, koji je smješten u kući parova Vage, događaji mogu biti posebni, neočekivani i dinamični. Za duge veze ovo je odličan mjesec, jer mogu obnoviti staru strast.

ŠKORPION

Puno ćete razmišljati o ljubavi tijekom studenog, puno ćete pisati ili pričati, ali kada ćete morati primijeniti nešto od toga, situacija nije sjajna! Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona provesti će prvu dekadu studenog u kući novca Škorpiona i vi ćete svijet gledati kroz praktičnu perspektivu s nedostatkom romantičnog raspoloženja. Venera ulazi u kuću komunikacije i uma 12. studenog 2016. godine. Kako bi se uopće moglo dogoditi nešto zanimljivo, morate se susresti s partnerom na istoj valnoj duljini, morate dijeliti iste vizije i ideje, biti znatiželjni oko istih stvari, pričati i pričati ili pisati jedno drugome o svemu i svačemu! Ipak, moglo bi se dogoditi romantično putovanje ili bijeg.

STRIJELAC

Prva dekada studenog 2016. godine može biti razočaravajuća na neki način vezano za vaš ljubavni život. Možete kriviti svoju sklonost hirovitom i zahtjevnom ponašanju, unatoč vašoj slobodnijoj prirodi. Pripazite, ovakvo ponašanje umanjuje snagu vašeg zavođenja! U drugoj dekadi situacija se poboljšava zbog Merkura, vladara kuće parova Strijelca, koji ulazi u Strijelca, dok Mars, vladar kuće ljubavi Strijelca, dolazi na bolju i opušteniju poziciju. Vaša glad za ljubavi se vraća, a događaji idu vama u korist. Značajna će biti komunikacija tijekom studenog, lakše ćete reći ono što osjećate i želite, ponekad odveć lako!

JARAC

Mars, strastveni osvajač, ostaje u Jarcu kroz prve dvije dekade studenog 2016. godine. Vruće avanture još će biti moguće u tom periodu i dogoditi se mogu naglo, neočekivano, iako to ne znači da će potrajati. Istovremeno ćete imati snažna, intenzivna iskustva i intenzivne rasprave ili druge incidente. Nakon 12. studenog, kada ćete na svojoj strani imati Veneru, planetu ljubavi i užitka, vi ćete se smiriti, a veze će postati nježnije, emotivnije. S Venerom u Jarcu prilike za ostvarenje ljubavne veze biti će udvostručene, a vaša moć zavođenja biti će očita. Uživajte u sretnim trenucima!

VODENJAK

Studeni ima dva različita perioda za ljubavni život Vodenjaka. Prva dekada (točnije do 11. studenog) je povoljna. Nebeska tijela važna za vaš ljubavni život su dobro smještena: Sunce, vladar kuće veza Vodenjaka i Merkur, vladar kuće strasti Vodenjaka, na Zenitu su, u jakom položaju i vi ste glavni. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u sretnoj kući i osigurava vam povoljne okolnosti za vaš ljubavni život. Treća i četvrta dekada studenog nije tako loša, ali može tu i tamo donijeti poteškoće i razočaranja. Na sreću, Mars smješten u Vodenjaku daje vam snagu da se nastavite boriti za ono što vama vrijedi i što želite.

RIBE

Zbog Merkura, vladara kuće parova Riba, smještenog u 9. kući Riba, prvi dio studenog 2016. godine održavat će vaš interes za vezu s nekim tko je udaljen ili s nekim s kime dijelite ista mišljenja i interese. Istovremeno, Venera, planeta ljubavi, utječe na vaš izbor (tko zna, možda i sudbinu) prema ljudima kojima se možete diviti i cijeniti ih zbog ugleda i društvenog statusa. Nakon toga preuzima Merkur sve do kraja mjeseca. Planetarni sklop ukazuje i na mogućnost da se vaš ljubavni život ispreplete s poslovnim ili društvenim životom. U svakom slučaju, vaš društveni život i grupne aktivnosti donose romantične prilike.

Više na: tarot-horoskop.com

Prethodna objavaNoam Chomsky: 10 strategija kako nas manipuliraju putem medija – PREPOZNAJETE LI OVO?
Slijedeća objavaOvo je najgora bolest na Zemlji
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.