Designed by Freepik

Vatromet emocija, rizičnih strasti i nevjerojatnih životnih izazova – evo kako će na vaš horoskopski znak uticati konjukcija Jupitera i Erosa!

Jupiter, planet prosperiteta, putovanja, hedonizma i kontakata sa strancima, prelazi preko posljednjih stupnjeva Vage, spremajući se da 10. listopada, poslije 12 godina, uđe u Škorpiona.

Tijekom ovog tjedna, Jupiteru se približava asteroid Eros tako da će u drugoj polovini perioda činiti konjunkciju.

Ovakav aspekt još više naglašava simboliku Erosa (erotičnost, osobni magnetizam, zavodljivost), zbog čega će malo tko moći odoljeti predstavnicima sedmog zodijačkog znaka.

S druge strane, opozicija između Erosa blizu Jupitera i retrogradnog Urana u Ovnu najavljuje uzbudljive preokrete na ljubavnom planu, tajne veze, burne rastanke i mogućnost skandala, a to se naročito odnosi na poznate osobe.

Sekstil koji Jupiter čini s tranzitnim Saturnom u Strijelcu, donosi obnovu suradnje sa strancima, nove šanse po pitanju stručnog usavršavanja i dobivanja stipendije u inozemstvu. Kvadrat s Plutonom upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Utjecaj Jupitera naglašen je u Strijelcu, Ribama i Raku, a Urana u Vodenjaku, Jarcu i Škorpionu, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti više na “udaru” ovih aspekata, ali neće zaobići ni ostale.

Strastveni izljevi emocija

Znak u kojem vam je Eros u natalnom horoskopu, opisuje osobu koju možete zavesti ili kojoj ne možete odoljeti pa ne čudi što se upravo isti znaci često više privlače od suprotnih.

Asteroid Eros u opoziciji s Uranom u Ovnu i polusekstilu s asteroidom Amorom u posesivnom Škorpionu, najavljuje period u kojem će dominirati strastveni izljevi emocija, kako ljubavi, tako i ljubomore.

Ovan

Konjunkcija Jupitera i Erosa u opoziciji s retrogradnim Uranom u vašoj astrološkoj kući osobnosti, upozorava da se pazite skandala ako ste u tajnoj vezi, posebno ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.

Bik

Pozicija planeta prosperiteta i neočekivanih situacija, Jupitera i Urana, može vam donijeti promjenu radnog mjesta ili posla.

Zauzeta osoba koju poznajete preko posla čini sve kako bi skrenula vašu pažnju.

Blizanci

Astrološke kuće partnerskih odnosa, Jupiter u konjukciji s Erosom, nasuprot retrogradnom Uranu u kući više sile, upozorava da izbjegavate rasprave s nekim s kim ste u dugogodišnjoj vezi ili braku.

Rak

Saturn, vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, u sekstilu s Jupiterom blizu Erosa, donosi vam mogućnost ulaska u tajnu u vezu sa zauzetom osobom koju najvjerojatnije već duže vrijeme poznajete preko poslovnih kontakata.

Lav

Pozicija Urana i Saturna, vladara vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, ali i Jupitera blizu Erosa, nagovještava mogućnost ulaska u romansu sa zauzetom osobom na nekom putu u inozemstvu.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

33 MOQUI KUGLICE

MOQUI KUGLICE - Mistično šamansko kamenje

Za iscjeljenje aure i organizma

Dolaze u paru. Kuglica negativnog polariteta je ženska energija, a kuglica pozitivnog polariteta je muška energija. Prožimajući naš organizam čistom energijom u nama spajaju sve ono što treba biti skupa. Kako se „družimo“ s njima, s vremenom dolazi do pomlađivanja stanica, kože i organa.
Jednostavno ih držite u ruci, lezite i stavite na mjesto čakri, držite ih za vrijeme meditacije, nosite se sobom dok šetate. Vjeruje se da su ih stoljećima koristili šamani i drugi mistici.
Certifikat originalnosti je priložen.

Cijena: 150-200 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objavaAko ste jedno za drugo, ovih 10 stvari vas neće moći (i ne bi trebale) RAZDVOJITI
Slijedeća objavaPametni ljudi ne biraju svoje mjesto za stolom slučajno – OVO je najmoćnija pozicija!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.