atma.hr – 52
Ljubičasto-plavi orgonski medaljon Ruža je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatan ljubičasti orgonski medaljon u obliku kruga s ručno izrezbarenim naličjem, poseban je po originalno oblikovanom dizajnu. Svojom transparentnom ljubičastom bojom u kombinaciji sa zlatom, svom nosiocu pruža istinsku potporu u traganju za vlastitim duhovnim istinama.

Izrađen je od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića zlatne mjedi, 22kt zlatnih listića i listića čistog srebra – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca. Tijekom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi.

Ljubičasto-Plavi Orgonski Medaljon Ruža (Unikat)

Veličina: 4.6 cm

Debljina: 8-9 mm (0.85 cm)

Cijena: 222 kn

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here