Unikatni tirkizno-ljubičasti orgonski privjesak je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Ovaj unikatni tirkizno-ljubičasti orgonski privjesak u obliku kvadrata, izrađen je s ljubavlju od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića zlatne mjedi i 22kt zlatnih listića – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tijekom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Također, ovaj tirkizni orgonski privjesak se posebno preporučuje ženama u poslovnom svijetu te u slučajevima da osoba pati od potisnutih emocija (“knedla u grlu”  što znači gutanje emocija, trenutna nemogućnost verbalnog izraza u određenim životnim situacijama.)

On suptilno povezuje tri čakre – Muladharu (solarni plexus), Anahatu (srčanu čakru) i Visudhu (grleni energetski centar/čakru), potiče samopouzdanje i oslobađanje od koncepcije žrtve u životu.

Ljubičasto-Tirkizni Orgonski Privjesak (Unikat)

Veličina: 4.5 cm.

Dužina: 45 cm

Debljina: 10 mm (1 cm)

Cijena: 155 kn

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.06.2017.
Slijedeća objavaPoruka drevnih Aboriđina: “Svi smo mi posjetitelji u ovom vremenu, na ovom prostoru…”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.