Nakon što su joj javili da je njezina majka Ljudmila preminula, Anastasia je došla je u bolnicu kako bi potpisala dokumente da majku može pokopati, ali su joj doktori rekli da pričeka dok ne obave obdukciju. Šokirani liječnici tada su ustanovili da je Ljudmila živa i da je dobro.

Ljudmila Steblitskaja (61) iz Rusije se dva puta vratila iz mrtvih, u studenome prošle  i u listopadu ove godine, a preživjela je čak i tri dana u mrtvačnici.

Sve je počelo prošle godine nakon što se Ljudmila nije osjećala dobro te su je odveli u bolnicu gdje je zadržana na liječenju. Kada je i nakon trećeg dana boravka u bolnici 29-godišnja kćer Anastasia nazvala da pita kako je njezina mama, osoblje joj je reklo da je  Ljudmila preminula. Shrvana kćerka javila je obitelji i prijateljima o smrti svoje majke te je počela s organiziranjem sprovoda.

Nakon tri dana došla je u bolnicu kako bi potpisala dokumente da majku može pokopati, ali su joj doktori rekli da pričeka dok ne obave obdukciju. Šokirani liječnici tada su ustanovili da je Ljudmila živa i da je dobro.

Ljudmila je ispričala kako ne zna točno što je bilo jer zna samo da je u petak zaspala u bolnici, a u ponedjeljak se probudila u mrtvačnici. U listopadu ove godine liječnici su je proglasili klinički mrtvom, ali su je uspjeli oživjeti nakon nekoliko sati. Iz bolnice su rekli kako žena inače ima problema sa srcem, ali ne znaju kako je došlo do takve pogreške da živu ženu proglase mrtvom.

dnevno.hr

Ljudmila Steblitskaja (desno) s kćerkom i unukom
Ljudmila Steblitskaja (desno) s kćerkom i unukom
Prethodna objavaVeć 50 godina nam WHO i FDA govore što ćemo jesti, a pridružuje im se i EU
Slijedeća objavaStručnjaci: Bosanska piramida je među najznačajnijima u svijetu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here