Do 30. kolovoza 2016. godine, možemo mnoge stvari okrenuti u našu korist. Retrogradni Merkur je iza nas, a prije nama je put pozitivnih promjena …

U slučaju da ste tijekom razdoblja retrogradnog Merkura imali određene probleme, vrijeme je za promjene.

1. Riješite probleme i sukobe

Nisu važne greške koje pravimo u životu, već to kako čistimo za njima. Ako ste se derali na partnera, dijete ili svađali sa kolegom ili šefom, izravni hod Merkura je savršen trenutak riješiti sve probleme, ispričajte se i da vam bude oprošteno.

2. Vrijeme je želje

Sada je pravi trenutak da razmislimo o svim stvarima koje smo željeli, ali nismo dobili tijekom retrogradnog Merkura. Ako te želje i dalje imaju smisla, priuštite ih sebi. Isto tako, shvatit ćete da vam neke stvari koje ste željeli ne odgovaraju.

3. Razmislite o svim stvarima koje ste naučili

Jedna od svrha retrogradnog Merkura jest da nam pomogne usporiti, osvrnuti se oko sebe i ponovno procijeniti vrijednost svih stvari u životu. Ako ste to učinili, sada ste svjesniji promjena koje možete napraviti kako bi vam život bio još bolji.

Najbolje je da napravite popis svih stvari o kojima ste tijekom ovog razdoblja razmišljali i zabilježite sve ono što ste u međuvremenu naučili o njima.

Novostečeno znanje će vam pomoći da napravite potrebne promjene i donesete znatno bolje odluke.

4. Obnovite stare i ostvarite nove kontakte

Kada upoznamo novog klijenta ili ljubav tijekom retrogradnog Merkura, postoji velika šansa da je u pitanju loš tajming praćen još lošijom komunikacijom koji negativno mogu utjecati na stanje stvari.

Međutim, sada je na scenu stupio direktan hod Merkura i ne postoji bolji trenutak popraviti loš dojam koji ste možda ostavili.

5. Ponovno se javite ljudima koji su vas odbili

Javite se klijentima koji su vas odbili i dali posao konkurenciji. Može se dogoditi da saznate da nisu sretni i da su otvoreni da ponovo pregovaraju s vama. Na osobnoj razini, možda će vaš partner sada ipak pristati na to romantično putovanje koje ste nedavno stalno predlagali.

52
6. Donesite važne odluke

Tijekom retrogradnog Merkura procjenjivali smo sve aspekte života koji su zahtijevali donošenje određenih odluka. Možda ste otkrili greške, probleme i došli do korisnih informacija.

Sada su vam poznate činjenice i spremni ste da donesete sve važne odluke.

52
7. Prihvatite poslovnu ponudu ili sami započnite novi posao

Ako su postojale, sada su sve nedoumice oko novog posla nestale. Magla se podigla i sada jasno možete vidjeti sve što vam je potrebno za odabrati pravi posao za vas.

Ovo je pravi trenutak za započinjanje novog posla jer ćete moći jasno komunicirati bez ikakve konfuzije koja može dovesti do loših prvih dojmova.

8. Potražite izgubljene stvari

Napravite popis svih stvari koje ste nedavno izgubili. Razmislite o tome gdje ste ih i kada izgubili. Sada ste mentalno oštri kao žilet tako da ćete se moći sjetiti svih detalja koje ste odavno zaboravili.

Sjetit ćete se mjesta na kojem nikada niste gledali ili osobe koju bi trebalo kontaktirati da vam pomogne pronaći izgubljeno.

***

Uživajte u ovom razdoblju razuma, barem do 30. kolovoza 2016. godine kada nas ponovo očekuje retrogradni Merkur. Budite vrijedni do tada jer vas čekaju mnoge stvari koje morate završiti.

Izvori: 24sata /  ELEPHANTJOURNAL.COM

Prethodna objavaIskoristite nevjerojatne dobrobiti gledanja u Sunce
Slijedeća objavaTajna Doline Kraljeva
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.