Foto: Koltrein/pixabay.com

Mačka je životinja s pozitivnom aurom. Mačka uzima pod svoje, ne samo vlasnika, nego cijelu obitelj s kojom živi, dom i okolinu. Nemojte da vas smeta kad se mačka samo trlja o vas.

Uvijek govori dobro o drugima…
Tijekom tog čina ona dijeli s vama svoje astralne sile, čaroliju koju svaki čin ima. Ako je odgurnete, lišavate se pozitivne energije koju vam ta čarobna životinja želi dati, piše The minds journal.

S mačkama ne postoji drugi put. One vam ne mogu ponovno dati takve astralne sile, a možda čak mogu i uzeti natrag ono što su vam dale u prošlosti.

Mačke su zaštitnici domaćinstva u kojem žive, štite dom od zlih duhova. Područje koje mačka smatra svojim, blagoslovljeno je pozitivnom aurom. Njena prisutnost pomaže čak i kad se netko useli u staru kuću u kojoj je već netko prije živio.

75Mačka i zli duhovi

Kada mačka pronađe zle duhove u kući, mačka pokušava utvrditi njihove namjere, a zatim te duhove ukloniti iz kuće u potpunosti. Ako ste uhvatili svoju mačku kako sjedi na određenom mjestu u kući i  dugo vremena bulji u nešto, to znači da tu postoje zli duhovi.

Pomozite svojoj mački čitajući molitve ili obavite ritual čišćenja. Možete jednostavno nadimiti prostor pelinom. Pelin se smatra vrlo moćnim  alatom za protjerivanje zlih duhova.

Astralna sposobnost mačke je toliko jaka da može prestrašiti duhove i osloboditi kuću od duhova. Iz tog razloga, čarobnjacima se ne preporuča tijekom seanse u sobi držati mačku.

Ona može uplašiti astralno biće. Iako je u nekim slučajevima prisutnost mačaka tijekom magijskih rituala, naprotiv, vrlo poželjna.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Mačka i kućanstvo

Ljudi koji su ljubomorni na vas mogu na vas baciti zlo oko, što dovodi do gubitka zdravlja, bogatstva i prosperiteta.

Ako sumnjate da vam prijeti opasnost od nečega, strahujete od uroka ili susrećete nekoga tko vam namjerava nauditi, dodirujte svoju mačku s obje ruke, milujte njenu lijevu šapu i nastavite sve do repa.

To će vam omogućiti bliski kontakt s vašom mačkom. Dok to činite, vi se usklađujete s moćnim životinjskim carstvom koje će otklonili čak i najjači napad od strane vještice ili čarobnjaka.

Mačke su kanali kroz koje se prenosi kozmička energija i oni mogu dovesti veliku količinu pozitivne energije u kućanstvo u kojem obitavaju.

To je razlog zašto one mogu pridonijeti dobrobiti i prosperitetu njihove ljudske obitelji. Mačke odabiru geopatogenu zonu u kući u kojoj žive. Te zone su mjesta gdje teku velike količine negativne energije.

U Rusiji postoji ritual gdje se prije useljenja, pusti mačka u kuću. Ukoliko se radi o staroj kući, mačka će eliminirati negativne energije koje su ostavili posljednji vlasnici. Mačka će privući snažnu energiju u kuću jer su naučile živjeti u visokim energetskim zonama.

Uvijek govori dobro o drugima…
Iscjeljivanje s mačkama

Mačke imaju veliku magičnu moć koja može iscijeliti osobu. To vrijedi za sve vrste i boje mačaka. Ona će ležati na oboljelim mjestima svog bolesnog gospodara i nehotice ga iscjeljivati od bolesti.

Možete biti na kontinuiranom procesu ozdravljenja samo glađenjem mačke. Ta aktivnost ublažava emocionalni i mentalni stres. To je najlakši način liječenja.

Što se tiče psiho-emocionalnog učinka na ljude, vjeruje se da Perzijske, Sphinx, Rex i Munchkins rase mačaka imaju dvostruko veće magične moći nego mačke drugih rasa. Zbog svojih fizičkih  obilježja  vjeruje se da imaju jake iscjeliteljske sposobnosti.

Kako boja igra važnu ulogu kada želite iskoristiti magične moći mačke

Ako želite koristiti magične moći mačke, izuzetno je važno uzeti u obzir njenu boju.

Crna: Crna boja mačke povezuje se s okultnim moćima, vješticama, magijom i zaštitom. Vjerovali ili ne, crne mačke imaju veliku moć apsorbiranja negativne energije. Njihova prisutnost donosi mudrost i moć dobrog rasuđivanja.

Crvena: Ove životinje su povezane s muškom energijom i snagom sunca, kao i Yang energijom. Crvene mačke privlače novac, bogatstvo i fokus.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Plava (siva): Njihova pozitivna energija pomaže u održavanju sreće, ljubavi, mira i emocionalne stabilnosti.

Bijela: Bijele mačke mogu smanjiti stres. Čarobnjaci mogu stvoriti lunarnu magiju s bijelim mačkama. Ove životinje posjeduju energiju koja može pružiti dobro zdravlje ljudima u kućanstvu.

Dvobojne mačke (poput sijamskih): One mogu donijeti dugovječnost, uspjeh, solarnu magiju i Yan energiju.

Trobojne (Calico): One štite obitelj od bilo kakvog zla gdje god se nalazili i privlače prosperitet i sreću.

Prugasta (tabby): Za one koji žele privući sreću, veselje i živost u njihove živote, ova mačka je idealan izbor. Ona privlači vibracije koje drže podalje stresne situacije, te prenose dobro raspoloženje na ljude koji žive u njihovoj okolini.

78 ISCJELITELJSKE RUKE

ISCJELITELJSKE RUKE

Sve o liječenju kroz ljudsko energetsko polje

Jasnoćom fizičarke i strašću nadarene iscjeliteljice s dvadesetgodišnjim profesionalnim iskustvom, koje je radila s 10 000 pacijenata i učenika, Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskoga energetskoga polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu.

Naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest. Upravo to energetsko polje daje nam snagu da se i sami izliječimo. To energetsko tijelo – tek nedavno potvrđeno od strane znanstvenika, ali dugo znano iscjeliteljima i misticima – početna je točka svih bolesti. Knjiga “Iscjeliteljske ruke” vaš je vodič u novu cjelovitost.

6 KOMENTARA

 1. za boga svetoga, obožavam životinje ali ovaj tekst bi i najvećeg ljubitelja mačaka pretvorio u nešto drugo
  katastrofa koliko se podcjenjuje inteligencija čitatelja

 2. “Ako ste uhvatili svoju mačku kako sjedi na određenom mjestu u kući i dugo vremena bulji u nešto, to znači da tu postoje zli duhovi.”

  Buuuuhhahahahhaha, što je ovo, tekst za djecu u vrtiću, tko vam piše ove laži i još bolje pitanje – tko su idioti koji puše ova sr.anja??? Evo vam, glupsoni:

  Why do cats stare at nothing?

  Cats are much better than humans at noticing very slight movements. When a cat appears to be staring at nothing, it may actually have noticed movement not apparent to its owner because of low lighting or minimal movement by a small object.
  Cats may also stare at an area where they can perceive a sound, even though they may not have seen anything. Cats can hear higher pitched noises than humans. Additionally, they can better hear and locate sounds than humans. If a cat is staring at an area, it may actually be focusing its ears to hear a sound imperceptible to its owner.
  Cats have a more sensitive nose than humans. When it pivots its head to look at something, it may be because it smelled something interesting in that direction.
  A cat may also be sensing movement through vibrations through its whiskers. If the cat perceives an object moving, it may then turn to its eyes, ears or nose to better identify the source of the movement.

  A vi i dalje prodavajte jeftine bajke… Baš ste teški trash od portala….

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.