Number 2 with vintage effect

Ovaj dan mogao bi pokazati našu duboko ukorijenjenu želju za ravnotežom i harmonijom s drugima. Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav. Velika je vjerojatnost da će biti izraženija empatija, kao i osjetljivost. Budite iskreni, otvorite svoje srce, pokažite emocije. Djelujte, učite i stvarajte, imate svu potrebnu božansku zaštitu, pomoć i vodstvo.

atma.hr – 52
Ako numerološki sagledamo 2022. godinu, u njenoj srži su tri dvojke. Broj 2 simbolizira harmoniju, ljubav, intuiciju, zapažanja i odnose. Ako pogledamo pojedinačne datume, samo tijekom veljače/februara imali smo već dva magična dana (02.02.2022./20.02.2022.), a sada i treći – 22.02.2022.

Pokušajte se sjetiti 02.02. ovog mjeseca. Taj dan također je bio prepun energije “dvojke”. Probajte se sjetiti spoznaje u vašim vezama ili partnerstvima koje su tada nastale.

Sada možemo reći da se univerzum udvostručuje na toj vibraciji. U slučaju 22. veljače/februara imamo čak 6 dvojki, što, prema numerolozima, odražava našu ljudsku potrebu za suradnjom i bliskošću.

Na ovaj dan bi trebali analizirati na koji način komunicirate s vašim voljenima. Budite iskreni, otvorite svoje srce, pokažite emocije.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema svom partneru. Ako se možete baviti aktivnostima koje su produktivne za vaš odnos, energije Venere koje vladaju ove godine postat će još izraženije i darovati vam dodatni osjećaj nade i otvoriti nove mogućnosti.

Ovaj dan mogao bi pokazati našu duboko ukorijenjenu želju za ravnotežom i harmonijom s drugima.

atma.hr – 52
Velika je vjerojatnost da će nam danas biti izraženija empatija, kao i osjetljivost. Može nam je javiti potreba da unesemo određene promjene u vezu, da izađemo iz rutine u koju smo zapali.

Ta pozitivna promjena može biti isprika za nešto što smo radili ili kako smo se ponašali, planiranje izlaska, putovanja, bilo što što će vama i partneru odgovarati.

Ako ste slobodni, provedite dan brinući o sebi, radite nešto što vam odgovara, bilo da je to joga, meditacija, šetnja, idite na masažu, na tretman lica… Volite sebe, budite prisutni, uživajte u svom društvu. Samo tako ćete biti spremni upoznati drugu osobu.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

22.02. može biti i sjajan dan za prvi sastanak. Možda ćete otkriti da vas potencijalni partner danas posebno privlači.

Broj 22 povezan je i s izgradnjom nečega većeg od nas samih, ali pod uvjetom da radimo u timu, zajedno s drugima. Jer tada možemo mnogo više.

Pokreće se poslovna energija, dobivamo nove ideje i rješenja. To je zato što broj 2 ne predstavlja samo intimne veze između ljudi, već i veze suradnje, razmjene energije, zajedničkog djelovanja što može dovesti do inovacija.

Ako raščlanimo datum 22.02.2022, na numerološki način, tako što ćemo sve zbrojiti i sve svesti na jednu znamenku, to bi bio broj 3 (2+2+2+2+0+2+2=12; 1+2=3).

atma.hr – 52
Broj 3 je sretan i moćan broj koji je povezan s Jupiterom i njegovom ekspanzivnom energijom.

Predstavlja duhovnu svijest i duhovno jedinstvo, simbolizira uspjeh, sreću, intuiciju, duhovnost, znanje, zaštitu, kreativnost, samospoznaju, optimizam i ambiciju.

Poruka broja 3 je: djelujte, učite i stvarajte, imate svu potrebnu božansku zaštitu, pomoć i vodstvo.

sensa.mondo