Foto: pixabay.com

Očekuje vas 20 dana sjajnih promjena u ljubavi. Oni koji su u vezi, mogu se odlučiti za vjenčanje, zajednički život, proširenje obitelji. U ovima danima se planiraju najljepše i najdivnije stvari.

atma.hr – 52
Venera, planet ljubavi i novca, donosi nevjerojatno pozitivne stvari u naš život, što će vrlo blagotvorno utjecati na naše psihičko i fizičko stanje. Posebno se jača privlačnost, romantične iskre, kao i ljubavni snovi.

Očekuje nas moćna ženska energija! Venera je planet koji zrači ženskom energijom pa je moguće da ćete imati znatno više karizme i šarma. Posebno će privlačni i zavodljivi biti horoskopski znakovi: Bik, Ribe i Vaga.

Također, Venera u Raku je idealna za tretmane ljepote, masaže, promjene načina prehrane, odustajanje od loših navika. Možete postati bolja verzija sebe!

Radite na promjenama koje želite vidjeti kod sebe izvana, ali i iznutra. Do 10. kolovoza/avgusta mnogi mogu imati povećano samopouzdanje, što dobro utječe i na ljubavni plan.

Najbolja vijest koju Venera u Raku donosi jest da je savršeno vrijeme da pronađete svoju srodnu dušu.

Do 10. kolovoza/avgusta Venera će pomagati i muškarcima i ženama u potrazi za srodnom dušom. Ovaj planet će nas sve okupiti, pomoći srodnim dušama da se pronađu – predstavlja magično vrijeme za romantiku i flert.

Ovo se posebno odnosi na sam početak perioda boravka u Raku i posebno na sam dan tranzicije 18. srpnja/jula.

atma.hr – 52
Izađite s prijateljima, upoznajte nove ljude, posjetite neka nova mjesta. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu koja vam lako može osvojiti srce i pokazati nove dimenzije ljubavi.

Pokušajte što više vremena provesti sa svojom obitelji. Povežite se i s prijateljima i dijelite vrijedna iskustva.

Očekuje vas 20 dana sjajnih promjena u ljubavi. Oni koji su u vezi, mogu se odlučiti za vjenčanje, zajednički život, proširenje obitelji. U ovima danima se planiraju najljepše i divne stvari, kao i kvalitetni razgovori s partnerom.

Ako su postojale neke prepreke i problemi, važno je da u ovim danima otvoreno razgovarate s partnerom i sve riješite.

banner za knjige NUMEROLOGIJA

Venera će pomoći mnogima od nas da se oporave, ojačaju uvjerenje da će sve biti u redu. Ako ste dugo željeli postati uspješniji u nekom poslu, Venera će vam pomoći da u tome uspijete.

Astrolozi ističu da će ona dati puno energije, snage, radosti.

Moguće je da će neke prepreke nestati. Budite strpljivi, fokusirajte se na dobro i željene stvari će se dogoditi!

sensa.mondo