Ukoliko pojedinac posjeduje psihičke sposobnosti, može u kristalnoj kugli ili ploči vidjeti budućnost ili primiti odgovor na razna pitanja.

Po principu ‘kako gore, tako dolje’, kristal je istodobno i sredstvo pomoću kojeg stupamo u kontakt sa Sveznanjem i sam izvor Sveznanja koje je zapisano u njegovoj energetsko-staničnoj strukturi.

Opsidijanovo zrcalo i gorski kristal služe kao pomoć tijekom meditacije i djeluju kao prirodna pojačala za razvoj duhovnih sposobnosti. Uslijed laganog držanja pozornosti na crnoj ploči smanjuju se ometanja vanjskog svijeta, a držanje gorskog kristala u ruci pojačava osobnu energiju.

Poznati autor Lobsang Rampa objašnjava kako fokusiranjem kristal preuzima ulogu ekrana na koji se usmjeravaju zračenja našeg trećeg oka i zatim vraćaju nazad. Budući da je čitavo znanje prisutno u nama, kristal koristimo kao instrument koji nam, pomoću prirodnih zakona, daje informacije koje već zapravo znamo.

Upravo na tom principu funkcionira i korištenje kristalne ili staklene kugle, linge, posude s vodom ili crne ploče.

Kristal je medij pomoću kojeg je moguće uspostaviti kontakt s višom sviješću, svojim višim Ja te primati i kanalizirati razne informacije.  Po principu ‘kako gore, tako dolje’, kristal je istodobno i instrument pomoću kojeg stupamo u kontakt sa Sveznanjem i sâm izvor Sveznanja koje je zapisano u njegovoj energetsko-staničnoj strukturi.

Jednostavnije rečeno, kad stupamo u kontakt s kristalom, stupamo u kontakt i sa svojim podsvjesnim ili preciznije rečeno – nadsvjesnim Ja, u kojem se nalaze sva znanja, informacije i odgovori.

Sadržaj seta:

  • opsidijan “ogledalo” – crna okrugla ploča veličine 7-8 cm
  • stalak za postavljanje ploče
  • prizmatični gorski kristal dimenzije 6×3 cm
  • poklon kutija

Meditacijom s opsidijanovim zrcalom i gorskim kristalom postižete doživljaj čiste svijesti, intuitivne spoznaje, viđenje budućnosti ili kreativno rješenje za neki konkretan problem koji imate.

Popratni efekt meditacije je duboki mir i fizička opuštenost.

Magično zrcalo – meditacijski set s opsidijanom i gorskim kristalom

-opsidijan “ogledalo” – crna okrugla ploča veličine 7-8 cm
-stalak za postavljanje ploče
-prizmatični gorski kristal dimenzije 6×3 cm
-poklon kutija

Cijena: 349 kn

Prethodna objavaVenera u Strijelcu: Osobe koje nam sada ulaze u život imaju tajne…
Slijedeća objava18.12. Varaždin – Bioterapija po metodi Zdenka Domančića
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.