Foto: pixabay.com

Najbolji pečat ljubavi sudbina će u narednim danima ostaviti ovim znakovima Zodijaka. Od 17. do 27. siječnja/januara očekuje vas prava magija ljubavi.

atma.hr – 78
Bez obzira na godine, starost, spol ili ambicije, ljubav je ta koja nas uvijek može promijeniti i učiniti da srce počne kucati potpuno drugačijim ritmom.

Postoje osobe koje vješto znaju kako kontrolirati osjećaje i ne dopuštaju da emocije nadvladaju razum. Ali, ponekad se pojavi tako jaka strast, privlačnost i iskra ljubavi koju je nemoguće zanemariti.

Od 17. do 27. siječnja/januara očekuje vas prava magija ljubavi. Zvijezde ispunjavaju romantične želje pa je zato važno da u narednih 10 dana razmislite kakvu ljubav želite – olujnu i brzu poput planinske rijeke ili mirnu poput netaknutog jezera.

Kada budete mogli u sitnim detaljima vizualizirati željenu osobu, vaš ljubavni život polako će se početi mijenjati.

Najbolji pečat ljubavi sudbina će u narednim danima ostaviti na sljedeća tri znaka Zodijaka:

atma.hr – 39

Rak

Očekuje vas povratak ljubavi iz prošlosti. To je osoba koju ste izgubili u ranoj mladosti, a o kojoj nikada niste prestali maštati. Slučajni susret ponovo će suočiti vaša usamljena srca i shvatit ćete da je rastanak bila samo glupa ideja koju treba što prije ispraviti.

U početku bit ćete malo nesigurni, ali shvatit ćete da vrijeme između vas nije stvorilo distancu. Uživajte u čarima ljubavi.

Strijelac

Očekuje vas potpuno nova ljubav, a s njom i život prepun iskušenja i avantura. Veseli i aktivni Strijelci dobit će novi val romantične pozitivne energije. Nova veza će se brzo razvijati i odgovarat će vam tok u kojem se kreće.

Ova romansa možda ne obećava da će trajati vječno, ali vi potpuno uživate u njoj. Prepustite se i otkrijte neke nove iskre ljubavi i strasti.

atma.hr – 78
Bik

Bikove očekuje ljubav dubokih osjećaja. Poput onih u klasicima književnosti, ova ljubav će biti čista, “staromodna”, predana i ispunjena najljepšim emocijama. Potpuno razumijete partnera, njegove potrebe, planove, želje.

Zajedno kreirate najpovoljnije prognoze vaše budućnosti. Moguće je da ćete svoju srodnu dušu upoznati preko članova obitelji ili prijatelja.

lovesensa

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here