Magnified Healing, u prijevodu: pojačano iscjeljivanje je tehnika energetskog iscjeljivanja koja se jednako manifestira na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

To nije samo još jedna tehnika u nizu. Ova sveta tehnika nam daje mogućnost vlastitog duhovnog razvoja, potvrđujući nas kao majstore koji doista jesmo, osnažujući nas da se suočimo s vlastitim nečistoćama i na kvalitetan način ih očistimo i iscijelimo.

atma.hr – 45

Magnified Healing namjenjen je svima koji žele potaknuti svoj duhovni rast, te iscjeljivati sebe i druge. Tehnika je prilagođena našem užurbanom načinu života. Izvođenje osnovnih dnevnih vježbi traje svega 5 minuta! Istovremeno ova tehnika je drevna.

Kada izvodimo vježbe stvara se posebna veza koja se kao spirala proteže od našeg srca do Izvora, a također i od našeg srca do središta Zemlje, pa smo na taj način istovremeno i uzvišeni i uzemljeni.

Na radionici možete naučiti kako očistiti kanal Svjetlosti, pojačati energiju u rukama, probuditi živčani sustav, uravnotežiti čakre, obrisati svu prošlu negativnu karmu, proširiti Trostruki Plamen u srcu, transmutirati neskladne energije uz pomoć Ljubičaste Vatre, aktivirati sve niti DNK, aktivirati pet viših tijela, iscjeljivati sebe i druge u prisutnosti kao i na daljinu i još puno toga.

Ovu dvodnevnu radionicu vodi Isabella Gulić, učitelj Magnified Healinga. Isabella je svoju učiteljsku poduku završila kod majstora-učitelja Ane Kuble koja je predstavnica Magnified Healing tehnike za Hrvatsku i Istočnu Europu.

Na radionici ćete dobiti originalne materijale: udžbenik na hrvatskom jeziku i službenu diplomu.

Oranizator: Isabella Gulić
Mjesto: Zagreb, Brkljačićeva 46
Datum održavanja: 23.11.2019. – 09.00 – 19.00 sati
i 24.11.2019. – 09.00 – 19.00 sati
Cijena: 1.500,00 kuna
Informacije i prijave na: [email protected], Mob: 095 8279 015