Sierra Riddle iz Utah, USA, zamijenila je kemoterapiju s terapijom medicinskom marihuanom, te je vidjela brzi oporavak svoga sina i povratak njegove energije kako je rak otišao u remisiju.

Ako je dokazano za kanabis da liječi rak u recenziranim medicinskim časopisima, zašto se još uvijek ne nudi kao alternativno rješenje u zdravstvenom sustavu?

Pod liječničkim nadzorom, 3-godišnjem Landon Riddle-u počela je terapija za leukemiju: agresivna kemoterapija i radijacija.

Još dok je živjela u državi Utah, njegova majka Sierra Riddle je gledala svog malog sina kako postaje sve bolesniji od kemoterapije.

Landon je pretrpio oštećenje živaca u nogama, mučninu koja je vodila do povraćanja nekoliko puta dnevno, intenzivnu bol i u jednom periodu 25 dana bez jela što je slijedilo kemoterapiju, navodi CNN.

“24 sata na dan, bio je obično na tekućem morfiju, Ativanu, Prometheksanu. I činilo se da uopće ne pomaže.”

Ona i njena obitelj su osjećali “da više nemaju što izgubiti”, potražila je informacije o liječenju medicinskom marihuanom.

S obitelji se preselila u Colorado Springs, Colorado, jer je tamo zakonska regulativa u vezi medicinske marihuane blaža te je tako počela davati svome sinu tekuće oblike Kanabidiola (CBD) i Tetrahidrokanabinola (THC).
Unutar 4 tjedna su već mogli vidjeti zdravstveno poboljšanje.

Nažalost, zbog korporativnih interesa, mnogi životi nisu spašeni.

 Ovdje možete vidjeti 20 medicinskih istraživanja koji dokazuju da marihuana liječi rak.

Izvor: spiritscienceandmetaphysics.com

Prenosi: dnevno.hr