Svi astroljupci dolaze na svoje! Uskoro kreće Mala Astro škola.

U školici ćemo se fokusirati na razumijevanje znakova (12 znakova zodijaka od Ovna do Riba) planeta (Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i druge) te astroloških polja (kuća).

Cilj ove školice je da kroz razumijevanje znakova, planeta i njihovog utjecaja te kuća u natalnom horoskopu shvatite cjelinu. Astrologija se bavi i metafizikom, tj. energetskim utjecajem planeta na sve događaje na Planeti zemlji uključujući žive i nežive pojave.

atma.hr – 45

Cijeli proces kroz koji ćete prolaziti je zapravo veliki mozaik sastavljen od puno malih kamenčića i entuzijazam koji polaznici imaju prilikom uklapanja kamenčića u cjelinu je neprocijenjiv.

Površan pristup astrologiji izgleda ovako: npr. netko je Ovan u horoskopskom znaku te na taj način promatra sve ljude u svojem okruženju za koje zna da su Ovnovi. Ovo je naravno potpuno pogrešan način promatranja i profesionalna astrologija se ne bavi proučavanjem događaja na ovaj način.

Svaki čovjek je individua za sebe te sa nekim ljudima imamo veće ili manje podudarnosti. Radi se o vrlo kompleksnom promatranju gdje je mjesto, datum i (precizno) vrijeme presudno za kvalitetnu analizu i prognozu.

Gotovo da ne postoji identična karta te je analitika zbog toga svakako kompleksnija.

 Mala škola traje 6 mjeseci i predavanja se održavaju online putem skype ili neke druge aplikacije sličnih mogućnosti.

Vrijeme predavanja je obično vikendom u večernjim satima kada svi imaju vremena te jedno predavanje obično traje 2 sata. O samoj grupi ovisi termin koji ćemo dogovoriti.

Kroz period od 6 mjeseci analizirat ćemo 50-ak karti poznatih ljudi gdje ćete Vi vidjeti zašto se baš ta osoba odlučila za svoje zanimanje, za brak sa određenom osobom itd.

Naučit ćete kako utvrditi da li imamo kartu sa točnim vremenom rođenja. Također ćete naučiti neke osnovne temelje vezane za prognostiku.

Cijena tečaja je 200€ po osobi i plativo je u više rata. Početak nastave: 16.5.2020.

Astrolog Zlatko Slavulj

http://zlatkoslavulj.wix.com/astrologija

instagram: astrolog.zlatko.slavulj

Prijave na: [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here