Po dolasku na ovaj svijet, udah je prvo što učinimo – kada budemo odlazili s ovoga svijeta, izdah će biti naš posljednji čin.

Većina ljudskih problema, uključujući i bolesti, proizlaze iz nesvjesnog djelovanja čovjeka. Kada čovjek nije prisutan u svome sadašnjem trenutku, njegovo djelovanje je kompulzivno, to jest ono je vođeno podsvjesnim obrascima, emocijama i čulnim osjetilima.

Jedan od primarnih ciljeva naših života bi trebao bi taj da osvjestimo svoju podsvjest i da se oslobodimo teških podsvjesnih obrazaca koji nas sputavaju na putu našeg samoostvarenja. Najbolji način da to postignemo jeste osvještavanje svoga udaha, to vam govorim iz svoga vlastitoga iskustva !

KAKO SAM SE IZLIJEČIO SVJESNIM DISANJEM…?

Dugi niz godina bio sam ovisnik o drogama, i na mnogo načina sam narušio svoje zdravlje u svim njegovim segmentima – tjelesno, umno i duhovno…

Kada sam napustio svijet droge, nakon 7 godina svakodnevnog uništavanja svoga uma, tijela i duše svim mogućim pristupačnim opijatima…bio sam sretan što sam ostao živ, jer vjerujte mi već sam bio prešao na drugu stranu, a samo čudo me vratilo nazad.

Život sam sačuvao, ali ne i zdravlje u optimalnoj razini. Imao sam gotovo svakodnevne nesnosne migrene, česte napade panike, bolove u kralježnici, kostobolju, astmu, alergije…

Zbog svega toga sam išao doktorima koji mi nisu mogli pomoći, pa su me samo kljukali tabletama. Međutim, ja se nisam htio pomiriti s njihovom dijagnozom da su sve to trajna oštećenja, i počeo sam da istražujem.

Danas, 13 godina kasnije, sva moja ‘trajna oštećenja’ su nestala…migrene, astma, kostobolja, bolovi u kralježnici, alergije…sve je otpadalo jedno po jedno…

Prirodni lijek koji sam koristio za izlječenje je dah, dakle kisik kojeg imamo u izobilju. Naime, naučivši da voda ima sposobnost apsorbiranja, memoriranja i prenosa informacija i energija, te nas na taj način može izliječiti ili razboljeti, pitao sam se koliko tek kisik ima tu sposobnost, jer je daleko suptilniji elemenat nego voda.

Shvatio sam da dok dišemo, kisik poprima kvalitetu naših misli, uvjerenja, očekivanja i podsvjesnih obrazaca, te na taj način hrani naše ćelije našim emocijama, koje su u današnje vrijeme uglavnom teške i otrovne. Dakle, mi kisik pretvaramo u otrov od kojeg se razboljevamo.

Možda vam je teško prihvatiti ovu tvrdnju, ali ja vam iz svoga iskustva govorim da je uistinu tako.

Ono što sam zatim učinio jeste to da sam počeo osvještavati negativne podsvjesne obrasce koji su imali najveći utjecaj na moje disanje, i počeo sve više prakticirati jednu vrstu svjesnog disanja..U narednih godinu i pol dana moje zdravlje se drastično poboljšalo, i kemijski ljekovi su postali moja prošlost..

Naučiti sebe liječiti na ovaj način je veoma jednostavno ako vas netko dobro usmjeri, ali također je potrebna odlučnost i neumoljiva disciplina za konačni rezultat.

Ukoliko vas zanima ovakav vid samoiscjeljenja, možete se prijaviti na kratke Online radionice gdje vam mogu prenjeti osnovno znanje…Za kompletno razumijevanje i integriranje je ipak potrebno proći kroz cjeli tečaj…

MALA I VELIKA ŠKOLA SVJESNOG DISANJA..

U današnje vrijeme kada smo opterećeni mnogim moranjima, obvezama, kao i usađenim podsvjesnim obrascima, naše disanje je daleko od one potrebne kvalitete koja je nužna za naše sveopće zdravlje.

Ljudi u današnje doba informacija znaju sve i svašta, ali unatoč tome većina nas nema pravo znanje o tome kako djeluje naša podsvijest, i koji utjecaj ima na naše disanje.

Ja sam to naučio iz potrebe da sačuvam sebe i svoje zdravlje, a danas sam sretan da svojim iskustvom mogu pomoći svima vama koji ste spremni investirati vrijeme, fokus i malo novaca u sebe i svoje više dobro.

S tom namjerom vam predstavljam svoje dvije online radionice, MALU I VELIKU ŠKOLU DISANJA…

MALA ŠKOLA DISANJA – (svaki 2. tjedan u mjesecu)

Mala Škola Disanja je petodnevna radionica putem ZOOM aplikacije, a u kojoj ćemo naučiti osnovno znanje koje nam je potrebno za prepoznavanje podsvjesnih obrazaca koji imaju najveći utjecaj na kvalitetu našeg disanja, kao i na kvalitetu svjesnog bivanja u sadašnjem trenutku.

Ovo znanje je temelj bez kojega su sve vježbe disanja, neću reći neučinkovite, ali donose nam daleko manji beneficije. Međutim ovo znanje samo po sebi je tek početak na koji moramo nadograditi još mnogo toga, no već i sa osvještavanjem ovoga znanja mi dobivamo mogućnost da sami radimo na daljnem osvještavanju naše podsvjesti, a samim time i na kvaliteti prisutnosti koja nam omogućuje svjesno disanje.

Svjesnost je ključan faktor u svemu, pa tako i u procesu konzumiranja hrane, vode i kisika. Čak i da imamo pristup najčišćim izvorima hrane, vode i kisika, ukoliko je naša podsvjest opterećena teškim emocijama, mi sebe trujemo svakim našim zalogajem, gutljajem i udahom. To je razlog zbog kojega čovjek umjesto recimo 200 ili 300 godina, živi tek u prosjeku 80 godina. Vjerujte mi, naše tijelo je sposobno za mnogo, mnogo više !!!

Dakle u Maloj Školi Disanja dobivate osnovno znanje koje vam donosi mogućnost da osvjestite svoje najdominantnije podsvjesne patente koji imaju direktan utjecaj na vaše disanje, i da zatim ukoliko mislite da ste spremni, nastavite raditi sami na daljnjem osvještavanju.

Uz teoretsko znanje, pokazati ću vam i najosnovniju tehniku svjesnog disanja koju možete koristiti za otklanjanje lakših stresnih stanja, lakših bolova i ostalih lakših zdravstvenih komplikacija.

Također u cijenu je uračunato i individulno savjetovanje na koje imate pravo 5 puta u roku od 40 dana.

RASPORED;

  • Prosinac / Decembar, 01.12. do 05.12. / 14.12 do 19.12.
  • Siječanj / Januar, 04.01. do 08.01. / 18.01. do 22.01.
  • Veljača / Februar, 01.02 do 05.02. / 15.02. do 19.02.
  • Ožujak / Mart, 01.03. do 05.03. / 15.03. do 19.03
  • Travanja / April, 05.04. do 09.04. / 19.04. do 23.04.

VELIKA ŠKOLA DISANJA… (svaki mjesec s uvjetom da imamo minimalno 3 učesnika)

U velikoj školi disanja, koja traje 10 radnih dana, učite sve kao i u maloj, no zatim idete dalje i nadograđujete znanje tako što učite putem svjesnog disanja dovesti kisik u točno željeno područje vašeg organizma.

Poznato je to da su današnja oboljenja najčešće uzrokovana nedovoljnom opskrbom naših ćelija kisikom, to je uzrok mnogi tumora, kao i ubrzanog odumiranja naših organa, i umiranja nas samih.

Svakodnevnim svjesnim disanjem radimo najbolju prevenciju od svih oboljenja, te usporavamo proces starenja i umiranja. U staroj Vedskoj kulturi imamo izraz Pranayama koji doslovno znači ‘produljenje životne energije’, a odnosi se upravo na znanost o disanju.

U 10 dana proći ćemo kroz sve što je potrebno kako bi došli u situaciju da jednostavnim svjesnim disanjem možemo kontrolirati svoje emocije, i svakodnevno poboljšavati svoje zdravlje, te podizati samu kvalitetu življenja u svakom aspektu života…

U cijenu je uključeno i individaulno savjetovanje na koje imate pravo 10 puta u trajanju od 90 dana, kao i popust od 20% za tečaj Svjesnog disanja kojeg ću organizirati u sklopu jednog Retreata u Visokom i Bosanskim Piramidama.

Cijena online radionice…

Prije nego počnemo govoriti o cijeni, prvo ću vas zamoliti da razmislite o tome koliko novaca, vremena i energije uložite u nešto što vam ne donosi ništa dobro, a čak vam i šteti na mnogo načina.

Budite iskreni prema sebi i otkrijte koliko uistinu volite sebe, i koliko ste spremni uložiti vremena, energije, i novaca u nešto što će vam uistinu donjeti nešto istinski korisno i dobro.

E sad, ako ste razmislili i bili iskreni prema sebi, možemo preći na pitanje novca kojeg morate uložiti u ovo znanje…

Malu Školu Disanja plaćate 350,00 kn, što je veoma povoljna cijena ako usporedimo tu cijenu sa drugim sličnim tečajevima, pogotovo ako znamo da dobivate i individualno savjetovanje koje možete iskoristiti 5 puta u 40 dana nakon završetka radionice.

Veliku Školu Disanja plaćate 700,00 kn, s time da možete dobiti određene popuste, a također možete platiti u dvije rate po 350 kn.

Ukoliko ste umirovljenik ili student cijena je 500,00 kn. Ako prijavite nekoga cijena za vas je također 500,00 kn

Ako prijavite 4 polaznika, vaša cijena je svega 350,00kn, a ako prijavite 6 ili više polaznika vaš tečaj je besplatan.

Prijavu i informacije o plaćanju zatražite putem maila na, [email protected]

Namaste

A.K. Ananda

svjesno disanje banner

Prethodna objavaMedvjed kao vaša životinja moći
Slijedeća objavaStigao je crni češnjak za jačanje imuniteta i snažnu zaštitu protiv bolesti!
Ono što je obilježilo moj život je višegodišnja ovisnot o drogama u koju sam upao još kao vrlo mlad, sa tek 14 godina. To je bio moj život narednih 7 godina, bez ikakvoga cilja i svrhe u svome životu. U tome periodu nisam niti znao za pojam Duhovnost, za mene je sve to bila fantazija. No onda se događa preokret u mome život, u ljeto 2007. godine imao sam iskustvo blisko smrti, koje se dogodilo kao posljedica totalne iscrpljenosti moga tijela. Ležeći u bolnici u Slavonskome Brodu doživjeo sam nevjerovatno iskustvo koje je zauvijek promijenilo mene i moj život, tu noć za moju Svijest nije bilo granica, sve barijere su bile porušene i imao sam uvid u postojanje drugih dimenzija, spoznao sam beskonačnost postojanja i komunicirao sa najčistijim oblikom svoje Svjesnosti, to jest sa svojom Dušom. To ljeto u bolnici ja sam umro prije smrti i ponovno se rodio kao sasvim nova osoba. Kroz svoje tekstove pokušavam iznijeti spoznaje koje pronalazim unutar sebe sa nadom da koriste na dobrobit onima koji ih čitaju. Namaste