Dragi prijatelji,
nakon nezaaboravnog prvog vikenda svi su izrazili želju da što prije ponovimo iskustvo stoga tadaaaa:
predlažemo vam drugi mali, ali čudesan, rashlađujući i iscjeljujući vikend predah od svakodnevnice i gradske vreve posvećen praksi svjesnosti (midnfulness, pomnost).

atma.hr – 45

Praksi koja nas s ljubavlju, na blag i prirodan način upućuje na “ono najbolje u nama” odnosno vraća nas našoj istinskoj prirodi i istovremeno povezuje s Majčicom Prirodom na vrlo dubok i iscjeljujući način.
Svi znamo da je stres dugoročno vrlo štetan za naše psihofizičko zdravlje stoga se želimo opustiti i “vratiti u sadašnji trenutak” jer se tu događa punina Života. Ali kako?

Ova vikend radionica je odličan koncentrirani korak u tom smjeru.
Povezivat ćemo se sa elementima (voda, vatra, zemlja, zrak, eter), budit ćemo se u zagrljaju bezbrojnih nijansi zelene uz pjev ptica i šum obližnjeg vodopada… slobodni da kad god poželimo uskočimo u ovu čarobnu rijeku ljeti idealne temperature koja pročišćava i odnosi naše napetosi i nemire.
U tome će nam pomoći pomno osmišljen program.

Vježbat ćemo zenyogu i qigong, meditirati, istraživati i oslobađati svoj glas i iznad svega družiti se na kvalitetan način sa sobom i s dobronamjernim ljudima koji imaju slična stremljenja i vrijednosti.

6.9.2019. u 17:00 – 8.9.2019. u 13:00
Robinzonski kamp “Mrežnica” (prije Sound & Vision), Gornji Zvečaj

PROGRAM (LOOSELY):
Krećemo u petak u 17h, završavamo u nedjelju s ručkom oko 14h.
Naravno da možete doći i ranije ili ostati nakon programa kupati se, družiti i istraživati tu čaroliju koju zovemo Mrežnicom. Druženje s labudovima, patkicama, vilinkonjicima i ostalim prijateljima koje možemo susresti je ♥!

08.00 – 09.30 Zenyoga/Qigong i meditacija
10.00 – 11.00 Priprema doručka i doručak
11.00 – 12.30 Radionica + rad s glasom
12.30 – 14.00 Priprema ručka i ručak
14.00 – 17.30 Slobodno vrijeme
17.30 – 19.00 Vježbe u paru / masaža / duboka relaksacija
19.00 – 20.30 Priprema večere i večera
20.30 – … Druženje uz logorsku vatru / Ples

atma.hr – 45

UPUTE:
Prijave na mail: [email protected]
Obavezno naznačite svoj telefonski kontakt (broj mobitela po mogućnosti) te nudite li ili trebate prijevoz.
Svoje mjesto možete rezervirati tako da uplatite donaciju za program (preporučam da uplatu izvršite u roku od 24 sata od slanja maila da ne zaboravite i da bi vaše mjesto bilo rezervirano), a smještaj ćete platiti na licu mjesta prije početka programa.
U slučaju lošeg vremena ćete dobiti povrat uplaćenih sredstava. O tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.
Program je predviđen za odraslu djecu ;), a ljubimci su dobrodošli ukoliko procijenite da neće značajnije ometati odvijanje programa.

CIJENE:
150 kn smještaj u šatoru + 300 kn program = Ukupnio 450 kn
200 kn smještaj u kućici + 300 kn program = Ukupno 500 kn
Hrana i prijevoz nisu uključeni u cijenu, no nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri…
Nastojat ćemo vam pomoći da se organizirate s automobilima koje budemo imali na raspolaganju, a do Gornjeg Zvečaja iz Zagreba vozi više puta dnevno i vlak, te vas na stanici možemo dočekati i odvesti do kampa.
Ostale detaljne upute dobit ćete po prijavi na mail.

SMJEŠTAJ I HRANA:
Slike vrijede tisuće riječi…

Kamp je smješten na samoj obali rijeke. Možete odabrati smještaj u drvenim kućicama sa šarmantnim imenima ili doći sa svojim šatorom.
U kampu nema struje (osim za punjenje mobitela i u kuhinji) imamo veliki frižider, pitku vodu i toalete, a program će se odvijati na natkrivenom drvenom platou u središtu kampa.
Hranit ćemo se naravno vegetarijanski, te ćemo hranu ponijeti sa sobom, dijeliti je i pripremati na licu mjesta.
Na raspolaganju su nam i kanui (besplatno).
Detaljne upute praktične prirode dobit ćete mailom po prijavi i rezervaciji.

O VODITELJICI:
Helga Juretić, magistrirala je operno pjevanje na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu te diplomirala glazbenu teoriju na Pedagoškom fakultetu u Puli.
Iza sebe ima brojne nastupe, kako samostalne, tako i s profesionalnim zborskim ansamblima (HNK Rijeka i Zagreb, HRT).
Kako je uvidjela potrebu i korisnost oslobađanja glasa kod ljudi koji glas ne koriste profesionalno, Helga je započela prije nekoliko godina s radionicama istraživanja glasa.
Na to ju je potaknuo Jose Gonzalez, šaman iz Columbije, čije radionice je prvo sama pohađala, zatim organizirala i prevodila.

Osim što se pjevanjem bavi profesionalno, Helga je već petnaestak godina učiteljica zenyoge te jedna od prvih učiteljica multistyle vinyasa yoge u Hrvatskoj. Također nalazi iznimno korisnim, vježba i podučava qigong.

atma.hr – 45

Uz brojne završene edukacije iz područja samospoznaje te energetskog iscjeljivanja (Reiki, Theta healing, TM, nekoliko vrsta masaža itd.) možda je najvažnije istaknuti da već dvadesetak godina intenzivno prakticira zen/chan, duhovni put koji posebni naglasak stavlja na meditaciju – direktno promatranje vlastitog Uma i to s jednim od najvećih učitelja chana/zena našeg doba, Shifu Sheng Yenom i njegovim Dharma nasljednicima Žarkom Andričevićem, Johnom Crookom i drugima.

Završila je i dva jednogodišnja usavršavanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima i ovladavanja vještinama potrebnim za nastupanje na radiju i televiziji te stekla zvanja managera ljudskih potencijala te voditelja u elektroničkim medijima (Experta, Hrvatska).
Jedna je od prvih certificiranih NLP trenerica u Hrvatskoj, Trenerski je trening završila u SAD-u, te se usavršavala i u Danskoj.

Organizacijom i izvođenjem edukacija iz područja komunikacijskih vještina i upravljanja stresom sustavno se bavi već dvadeset godina. Educirala je managere najvećih tvrtki u Hrvatskoj (stress management i komunikacijske vještine, javni nastup i trema…).
Podjednako uživa u individualnom i grupnom radu, a najviše u zadovoljstvu i uspjesima svojih klijenata.

Fotka: Helga Juretić
Univerzum poručuje da nas voli!!! 😍
Dođite, povedite prijatelje i odmorite tijelo i duh!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/648871582300077/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here