Dragi prijatelji, predlažemo vam mali, ali nezaboravan, rashlađujući i iscjeljujući vikend predah od svakodnevnice i gradske vreve posvećen praksi svjesnosti (midnfulness, pomnost).
Praksi koja nas s ljubavlju, na blag i prirodan način upućuje na “ono najbolje u nama” odnosno vraća nas našoj istinskoj prirodi i istovremeno povezuje s Majčicom Prirodom na vrlo dubok i iscjeljujući način.

atma.hr – 45

Svi znamo da je stres dugoročno vrlo štetan za naše psihofizičko zdravlje stoga se želimo opustiti i “vratiti u sadašnji trenutak” jer se tu događa punina Života. Ali kako?

Ova vikend radionica je odličan koncentrirani korak u tom smjeru.
Povezivat ćemo se sa elementima (voda, vatra, zemlja, zrak, eter), budit ćemo se u zagrljaju bezbrojnih nijansi zelene uz pjev ptica i šum obližnjeg vodopada… slobodni da kad god poželimo uskočimo u ovu čarobnu rijeku ljeti idealne temperature koja pročišćava i odnosi naše napetosi i nemire.
(Bez brige zamućenje je prošlo razbistrila se.)

U tome će nam pomoći pomno osmišljen program.
Vježbat ćemo zenyogu i qigong, meditirati, istraživati i oslobađati svoj glas i iznad svega družiti se na kvalitetan način sa sobom i s dobronamjernim ljudima koji imaju slična stremljenja i vrijednosti.

PROGRAM: Od 26.7. u 17:00 do 28.7. u 14:00 sati
Krećemo u petak u 17h, završavamo u nedjelju s ručkom oko 14h.
Naravno da možete doći i ranije ili ostati nakon programa kupati se, družiti i istraživati tu čaroliju koju zovemo Mrežnicom. Druženje s labudovima, patkicama, vilinkonjicima i ostalim prijateljima koje možemo susresti je ♥!

08.00 – 09.30 Zenyoga/Qigong i meditacija
10.00 – 11.00 Priprema doručka i doručak
11.00 – 12.30 Radionica i rad s glasom
12.30 – 14.00 Priprema ručka i ručak
14.00 – 17.30 Slobodno vrijeme
17.30 – 19.00 Vježbe u paru / masaža / duboka relaksacija
19.00 – 20.30 Priprema večere i večera
20.30 – … Druženje uz logorsku vatru / Ples

UPUTE:
Prijave na mail: [email protected]
Obavezno naznačite svoj telefonski kontakt (broj mobitela po mogućnosti) te nudite li ili trebate prijevoz.
Svoje mjesto možete rezervirati tako da uplatite donaciju za program (preporučam da uplatu izvršite u roku od 24 sata od slanja maila da ne zaboravite i da bi vaše mjesto bilo rezervirano), a smještaj ćete platiti na licu mjesta prije početka programa.

atma.hr – 39

U slučaju lošeg vremena ćemo, ovisno o mogućnostima, ili promijeniti termin ili ćete dobiti povrat uplaćenih sredstava. O tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.
Program je predviđen za odraslu djecu ;), a ljubimci su dobrodošli ukoliko procijenite da neće značajnije ometati odvijanje programa.

CIJENE:
150 kn smještaj u šatoru + 200 kn program = Ukupnio 350 kn
200 kn smještaj u kućici + 200 kn program = Ukupno 400 kn
Boravišna pristojba, hrana i prijevoz nisu uključeni u cijenu, no nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri…
Nastojat ćemo vam pomoći da se organizirate s automobilima koje budemo imali na raspolaganju, a do Gornjeg Zvečaja iz Zagreba vozi i vlak, te vas na stanici možemo dočekati i odvesti do kampa.
Ostale detaljne upute dobit ćete po prijavi na mail.

SMJEŠTAJ I HRANA:
Slike vrijede tisuće riječi…

Kamp je smješten na samoj obali rijeke. Možete odabrati smještaj u drvenim kućicama sa šarmantnim imenima ili doći sa svojim šatorom.

U kampu nema struje (osim za punjenje mobitela) imamo pitke vode, tuševe i toalete, a program će se odvijati na natkrivenom drvenom platou u središtu kampa.

Hranit ćemo se naravno vegetarijanski, te ćemo hranu ponijeti sa sobom, dijeliti je i pripremati na licu mjesta.
Na raspolaganju su nam i kanui (besplatno).

Detaljne upute praktične prirode dobit ćete mailom po prijavi i rezervaciji.

O VODITELJICI:
Helga Juretić, magistrirala je operno pjevanje na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu te diplomirala glazbenu teoriju na Pedagoškom fakultetu u Puli.
Iza sebe ima brojne nastupe, kako samostalne, tako i s profesionalnim zborskim ansamblima (HNK Rijeka i Zagreb, HRT).
Kako je uvidjela potrebu i korisnost oslobađanja glasa kod ljudi koji glas ne koriste profesionalno, Helga je započela prije nekoliko godina s radionicama istraživanja glasa.
Na to ju je potaknuo Jose Gonzalez, šaman iz Columbije, čije radionice je prvo sama pohađala, zatim organizirala i prevodila.

atma.hr – 39

Osim što se pjevanjem bavi profesionalno, Helga je već petnaestak godina učiteljica zenyoge te jedna od prvih učiteljica multistyle vinyasa yoge u Hrvatskoj. Također nalazi iznimno korisnim, vježba i podučava qigong.

Uz brojne završene edukacije iz područja samospoznaje te energetskog iscjeljivanja (Reiki, Theta healing, TM, nekoliko vrsta masaža itd.) možda je najvažnije istaknuti da već dvadesetak godina intenzivno prakticira zen/chan, duhovni put koji posebni naglasak stavlja na meditaciju – direktno promatranje vlastitog Uma i to s jednim od najvećih učitelja chana/zena našeg doba, Shifu Sheng Yenom i njegovim Dharma nasljednicima Žarkom Andričevićem, Johnom Crookom i drugima.

Završila je i dva jednogodišnja usavršavanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima i ovladavanja vještinama potrebnim za nastupanje na radiju i televiziji te stekla zvanja managera ljudskih potencijala te voditelja u elektroničkim medijima (Experta, Hrvatska).
Jedna je od prvih certificiranih NLP trenerica u Hrvatskoj, Trenerski je trening završila u SAD-u, te se usavršavala i u Danskoj.
Organizacijom i izvođenjem edukacija iz područja komunikacijskih vještina i upravljanja stresom sustavno se bavi već dvadeset godina. Educirala je managere najvećih tvrtki u Hrvatskoj (stress management i komunikacijske vještine, javni nastup i trema…).
Podjednako uživa u individualnom i grupnom radu, a najviše u zadovoljstvu i uspjesima svojih klijenata.

Fotka: Helga Juretić
Univerzum poručuje da nas voli!!! 😍
Dođite, povedite prijatelje i odmorite tijelo i duh!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here