Hot Women Chic Tassel Indian Mandala Tapestry Lotus Printed Bohemian Beach Towel Yoga Mat Sunblock Round

Iznenadite se na koliko se raznih načina može koristiti mandala prostirka i kakve zanimljive kreacije možete dobiti! Mandala prostirka može biti prostirka za jogu i meditaciju, plažu, egzotičan ukras na zidu, stolnjak ili – odjevni predmet. Možete od nje napraviti šal, haljinice, suknjice, tuniku ili čak i torbu. I uvijek ćete izgledati drugačije, maštovito, opušteno, kreativno i atraktivno.

atma.hr – 45

Više o mandalama:

Mandala je jedan od najstarijih i univerzalnih simbola poznatih čovjeku. Mandala na sanskrtu znači “krug”, a možemo je naći svugdje od paleolitskih gravura do srednjovjekovne alkemije i tibetanskog budizma. Na najosnovnijoj razini, mandale predstavljaju cjelovitost, jedinstvo i sklad. Međutim, svaka mandala ima jedinstveno značenje.

Širom svijeta, mandalama su  portretirali sve, od psihološke ravnoteže (Jungovska psihologija) i kozmičkog reda (taoizam), do religijskih uvjerenja (kršćanstvo) i prolaznosti života (Navajo Indijanci).

U Tibetu, na primjer, mandale su stvorene kao meditacijsko pomagalo za budističke redovnike koji su ih dizajnirali.

Značenje mandale varira od kulture do kulture. Evidentno je da je sveti krug vidljiv u prirodi, u sakralnoj umjetnosti i duhovnim ritualima od početka vremena. Krugovi će uvijek biti simbol jedinstva i apeliraju na naše dublje razumijevanje istine, upotpunjavanje i radost.

Svijest o mandali može imati potencijal mijenjanja načina na koji vidimo sebe, planet i možda čak našu životnu svrhu. – Bailey Cunningham

Mandala – multinamjenska tkanina

Hot Women Chic Tassel Indian Mandala Tapestry Lotus Printed Bohemian font b Beach b font TowelMože biti prostirka za jogu i meditaciju, plažu, egzotičan ukras na zidu, stolnjak, od nje možete napraviti šal, haljinicu, suknjicu, tuniku ili čak torbu.

Cvjetni print, valoviti ljubičasti rub s ljubičastim pomponima / Miks pamuk i poliester / Debljina tkanine: 0.1 cm, ne gužva se) / 148 cm promjer

Cijena: 250 kn