atma.hr – 47

Ova unikatna i umjetnički naslikana mandala može biti vaša te ispunjavati pozitivnom energijom vaš životni ili poslovni prostor. Pri kupnji mandale ona će Reikijem biti energetski programirana baš za vas osobno kako bi energizirala vaš dom ili ured (stoga pri narudžbi priložite svoj datum rođenja).

Ako ste upoznati s feng shuijem, ovu mandalu možete upotrijebiti i kao feng shui aktivator energije. Stavit ćete je u određeni kutak stana prema feng shui pravilima, sukladno stranama svijeta, smjerovima u stanu, područjima života koja želite podržati, elementima, bojama i simbolima.

Naslikana je u tehnici akrila na tankoj slikarskoj pločici dimenzija 10×10 cm. Autor je Boris Pecigoš, akademski slikar, Reiki majstor-učitelj i majstor Oshovog zen tarota.

Mandala će vam stići na vašu adresu lijepo zapakirana, umotana u ukrasni papir i zapečaćena pečatnim voskom.

Mandala nije uokvirena. Preporučujemo da se uokviri BEZ STAKLA tako da se mandala zalijepi NA paspartu kako bi bila izdignuta od površine paspartua i kako bi se vidjeli njeni rubovi koji su oslikani. Paspartu treba biti širok barem 5 cm između svake strane mandale i okvira.

Staklo bi smetalo budući da su mnoge mandale reljefne i “zovu” da ih se dodiruje. Osim toga, staklo ih energetski zatvara, a vi želite da mandala zrači u vaš prostor.

Mandala (sanskrt. krug) je izvorno budistički i hinduistički simbol, mistični dijagram koji služi pri meditaciji. Odnosi se na kružne ili kvadratne slike sa središtem, koje su nacrtane, naslikane ili modelirane. Njihova svrha je da pomognu osobi koja meditira da isključi sve ono što je izvana, da se koncentrira na ono što je prikazano unutar kruga mandale, da stvori svoj “sveti prostor” i uđe u stanje transa.

Na Zapadu je crtanje mandala popularizirao psihoanalitičar Carl Gustav Jung kao sredstvo koje stabilizira i integrira unutrašnje sebstvo.

Danas je to generički pojam koji označava bilo koji dijagram ili pravilan, radijalno simetričan geometrijski crtež, koji na simboličan ili metafizički način predstavlja poimanje univerzuma.

Mandale Borisa Pecigoša ne slijede orijentalni umjetnički izraz koji se javlja na tradicionalnim mandalama, ali jesu kvadratičnog oblika te su uglavnom prisutne centralna točka i radijalna ravnoteža motiva. Likovni izraz je unikatno autorov. Sve njegove mandale, i male i velike, imaju neku filozofsku, metafizičku ili duhovnu poruku koja je utkana u njih, te osim za meditaciju služe prvenstveno za energiziranje prostora.

Mandala za energiziranje prostora

Tehnika akrila na tankoj slikarskoj pločici.

 Dimenzija: 10×10 cm

Cijena: 300 kn

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here