Mnogo toga se događa – posao, odnosi, obitelj, kućanske obveze, pandemija, potresi, neizvjesnost, promjene, izloženost nikada većoj količini informacija. Ne čudi da nam se mozak ponekad „zapuši“, duša utihne, da se utrkujemo s vremenom i da se s drugima borimo za našu vlastitu energiju i pozornost. Svima dobro dođe nešto što nas može malo presložiti, resetirati, centrirati i naučiti dati prednost bitnom umjesto hitnom.

Usprkos nedaćama i izazovima doba u kojem živimo, postoje načini da živimo ugodan, ispunjen i radostan život. Jedan od načina je prakticiranje kundalini yoge. Ta je yoga tisućama godina bila čuvana kao tajna, stoga se zaista možemo smatrati blagoslovljenima što nam je uopće postala dostupna. Zovu je „kraljevska yoga“ jer je uzela ono najbolje od svake vrste yoge. Zovu je „yoga svjesnosti“ jer osvještava naše dotrajale obrasce ponašanja. Ona je najduhovniji oblik yoge jer podrazumijeva duhovno blagostanje, unutarnju komunikaciju, jasnoću misli, čistoću emocija, te osobni i duhovni napredak. U svojoj suštini, kundalini yoga je životna radost – rodili smo se da bi živjeli radostan, a ne mizeran život.

less drama rasporedTijekom sata kundalini yoge, postepeno se odvajamo od svakodnevnice, povlačimo se u svoju nutrinu, prebacujemo na neutralni kanal uma gdje nema prosuđivanja, bujice misli i buke. Otvaramo se i dajemo povjerenje svom unutarnjem pilotu, svojoj unutarnjoj navigaciji. Tijekom sata izvode se nježne vježbe, tehnike disanja, istezanje, mantre, sve to popraćeno dubokom relaksacijom i meditacijom. U nekom trenutku tijekom sata osjetimo da se naša energija promijenila u odnosu na onu kakva je bila prije početka sata. Pokrenut je rad žljezdi, slijedom čega osjećamo promjenu i transformaciju naše energije. Našim tijelom i umom razlije se osjećaj svježine, lakoće, smirenosti i blagostanja. U najgorem slučaju, nakon sata kundalini yoge, osjećamo se kao da smo bili na dobroj masaži.

Sat kundalini yoge je kao odlazak na spoj sa samim sobom. Na početku ste sramežljivi, no malo pomalo se počnete opuštati, pa se zaljubite, a onda i zavolite. Lijepo je družiti se sa sobom. No, bilo kako bilo, nemojte sve što vam se kaže uzimati zdravo za gotovo, uvjerite se sami!

Satovi kundalini yoge održavaju se dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom u 21h, Fit studio Thalia, Gredice 11, Jarun, Zagreb.

Radi ograničenog broja mjesta formiramo malu intimnu grupicu, stoga požurite s prijavom. Slušajte srce a ne izgovore.
Prethodno iskustvo u yogi nije potrebno, a za upis postoji samo jedan uvjet – spremnost na manje drame, više yoge.

Prijave na 098/171-2428 ili na mail [email protected] ili putem prijavnice u nastavku….

Ivana Miloš strastvena je i dugogodišnja učenica kundalini yoge. Usavršavala se pod mentorstvom Sat Kriye Kaur (Ljiljane Valdec Horvat), te je završila Edukaciju za učitelja Kundalini yoge, 200 sati, prema međunarodnom standardu Kundalini Rising Internetional Yoga Academy, pod vodstvom jedne od najvećih duhovnih učiteljica današnjice dr. Guru Rattane. Osim navedenog, Ivana je dipl. pravnica, odvjetnica, te Master neurolingvističkog programiranja (NLP).

PRIJAVNICA ZA KUNDALINI JOGU…

prijavi se