atma.hr – 45

RADIONICE:

  • Kreirajte za sebe Magičnu 2020. – večernja radionica
  • Diamond feng shui škola – vikend radionica.
    Naučite feng shui tajne od jedne od najpoznatijih svjetskih stručnjakinja. A možete postati i međunarodno certificirani feng shui savjetnik.

U ožujku imamo sjajnu priliku, koja se neće uskoro ponoviti, da učimo feng shui i zakon privlačenja od zaista iznimne žene, koja savjetuje klijente poput Stevena Spielberga, Micka Jaggera, Paule Abdul, i Dana Acroyda. Ne dopustite da vam ova dragocjena životna znanja promaknu!

Marie Diamond je svjetski poznata transformacijska učiteljica, govornica, autorica internacionalnih bestselera i jedina Europljanka koja je sudjelovala u svjetskom fenomenu – filmu “Tajna”.

Marie će s dvije izuzetno moćne radionice gostovati u Hotelu Dubrovnik u centru Zagreba, 25, 28. i 29. ožujka 2020. Prijavite se na vrijeme jer je broj mjesta u dvorani ograničen!

U srijedu, 25. ožujka bavit ćemo se temom „MAGIČNA 2020.“, gdje će vas Marie poučiti kako da za sebe, prema vlastitom energetskom broju,  kreirate puno sretniju i uspješniju godinu, upotrebljavajući tisućljetna znanja feng shuia i  Zakona privlačenja.

Marie će vam pokazati kako da aktivirate najvažnija područja svog života za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za 2020. godinu.

Ovu radionicu će Marie za Hrvatsku održati po izuzetno prihvatljivoj cijeni pa je jednostavno ne smijete propustiti!

U subotu 28. i nedjelju 29. ožujka otkrivat ćemo bogata znanja DIAMOND FENG SHUI ŠKOLE.

Ovo je izuzetna i jedinstvena prilika da učite feng shui od jedne od najpoznatijih svjetskih stručnjakinja, a ova radionica može biti i vaš prvi korak da postanete internacionalni certificirani feng shui savjetnik.

atma.hr – 45

Sustav Diamond Feng Shui vrlo je praktičan i jednostavan za naučiti. Jedan od darova Marie Diamond je njezina sposobnost objašnjavanja složenih stvari na vrlo jednostavan način. S Diamond Feng Shuiem radite s bojama, elementima i oblicima. Aktivacije se mogu izvesti na vrlo suptilan i osoban način.

Važno je znati da su raznovrsne psihološke tehnike i rad na sebi samo dio slagalice, ali ako ne osvijestimo koliko prostori u kojima živimo i radimo svakodnevno utječu na nas, vjerojatno je da ćemo uvijek zapinjati na svom putu prema uspjehu.

U svojoj knjizi Transform Your Life, Marie opisuje situaciju kad je pozvana u novi dom Jacka Canfielda, kako bi mu pomogla svojim savjetima. Zatekla ga je kako sjedi za radnim stolom, leđima okrenut ulaznim vratima. “Imaš li poteškoća u poslu otkad radiš za ovim stolom?”- upitala ga je. “Da, otkad smo se preselili ovamo, stalno mi poslovi zapinju, čak ne mogu naći izdavača za novu knjigu, bez obzira na veliki uspjeh svog bestsellera Chicken Soup for the Soul.

“To je zbog tvog položaja sjedenja. Promijeni položaj stola tako da leđima budeš okrenut prema zidu, a da gledaš prema vratima i to će ti donijeti povoljnije okolnosti!”- odgovorila je Marie. Jack ju je poslušao i poslovi su mu se ponovno pokrenuli.

Bezbroj je takvih malih prilagodbi koje u svom domu možete napraviti kako biste se osjećali snažniji, samopouzdaniji i otvoreniji prema uspjehu.

A upravo takve male i velike tajne, otkrit će nam Marie Diamond na radionici u Zagrebu, a neka od znanja koja će nam ponuditi ona predaje jedina na svijetu.

Kad se malim prilagodbama uskladimo sa zakonima svemira, život nam se odvija s puno više lakoće i uz puno manje napora!

Otkrivanje feng shuia je kao da otkrivate paralelni (vrlo moćni) svijet koji je oduvijek postojao oko vas, samo ga niste zamjećivali. Nakon ove radionice moći ćete u svom domu (i domovima svojih prijatelja) unijeti male promjene koje imaju velik utjecaj na sreću, ljubav, zdravlje i uspješnost.

Detaljnije o radionicama pročitajte  OVDJE

U svakom slučaju, ovo proljeće Zagreb će doživjeti nešto sasvim posebno, nemojte propustiti biti dio tih iznimnih događaja!

I svakako iskoristite popuste na rane uplate.

Moje ime je Marie Diamond

Majstorica feng shuia u hit filmu i bestseller knjizi “Tajna”

Svjetski sam transformacijski vođa i govornica, autorica internacionalnih bestsellera i kreatorica Diamond Feng Shuia, Diamond radiestezije i Programa unutarnje meditacije.

​S 15 godina, imala sam saobraćajnu nesreću i doživjela iskustvo blizu smrti. Dok sam se oporavljala, upitala sam svog Duhovnog Vodiča: “Zašto mi se dogodila ta nesreća, iako svakodnevno meditiram, molim i imam pozitivne misli?” Rekao mi je da je razlog u tome što imam loš feng shui.

Od tog trenutka, započelo je novo poglavlje u mom životu, naučila sam upotrebljavati principe tog znanja za kreiranje svoje sreće.

atma.hr – 45

Pročitajte više o MARIE DIAMOND

ORGANIZATOR:
​Sretan dan d.o.o.
www.sretan-dan.hr

LOKACIJA EVENTA
Hotel Dubrovnik, Gajeva ulica 1, Zagreb

PRIJAVE
[email protected]
091/5355197
098/702927

UPLATE
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452