U sjajnoj smo prilici promijeniti ono što nam je u prošlosti donosilo probleme – način na koji djelujemo, kako razmišljamo i komuniciramo… Nastavimo li po starom, bit će još teže. Zato pogledajte u svoj život. Gdje padate, zastajkujete, gdje vam je teško? E baš na to mjesto usmjerite fokus i promijenite sebe u toj priči.

atma.hr – 52
U četvrtak 12. siječnja/januara Mars se napokon pokreće prema naprijed s 8 8′ Blizanca. Završavamo s vožnjom u rikverc koja je trajala od 30. listopada prošle godine.

Vrijeme je da se krene prema naprijed!

Povratak energije, motivacije i volje za djelovanjem pomaknut će nas sa nekih starih mjesta i omogućiti nam da lakše i jednostavnije započnemo ostvarivati ono što smo planirali.

Pristižu potrebne informacije, obavljaju se nužni razgovori i sve što je potrebno kako bismo dodatno shvatili, razjasnili i donijeli odluke za dalje. Vrijeme neizvjesnosti je iza nas.

Moguće je da taj proces traje nešto sporije. Čekamo i da Merkur krene prema naprijed 18. siječnja/januara, a potkraj mjeseca i Uran pa će slika biti potpuna.

U sjajnoj smo prilici promijeniti ono što nam je u prošlosti donosilo probleme – način na koji djelujemo, kako razmišljamo i komuniciramo…

Nastavimo li po starom, bit će još teže. Zato pogledajte u svoj život. Gdje padate, zastajkujete, gdje vam je teško? E baš na to mjesto usmjerite fokus i promijenite sebe u toj priči.

atma.hr – 52
Ne očekujte čudotvorna rješenja ako se vi ne odlučite promijeniti.

Kada se Mars 15. ožujka/marta vrati na mjesto s kojeg je krenuo retrogradno zaokružit će se jedan ciklus koji je započeo u listopadu/oktobru.

Upravo sredinom ožujka/marta moguće je da nas čeka neka važnija promjena. Zato danas učite sve što znate i možete kako bi ta promjena bila poticajna i pozitivna za vas.

Julijana Oremović

banner za knjige nulta frekvencija