Foto: pixabay.com

Kad crveni Mars uđe u vjetropira Blizanca, riječi mogu biti i oružje i afrodizijak … što je vaš izbor?
Od 21. travnja do 4. lipnja Mars je u Blizancima. Energija će se ulagati u prikupljanje i davanje informacija, komunikaciju, učenje, razgovore, rasprave, a telefoni i pristup internetu će vam biti još prisutniji u životu, piše Lepa & Sretna.

Imat ćete više opcija i mogućnosti odabira. Otkrit ćete nove dimenzije događaja. Ovo je odličan period za nove ideje i njihovu realizaciju, bit će novih početaka. Puno ideja i česte promjene situacije mogu rezultirati u površnosti ili rastresenosti, sve će postati puno dinamičnije a vi ćete brže padati u dosadu.

Budite otvoreni za nove ljude i za nove situacije koje će se sada pojaviti u vašem životu, možda ništa od toga neće biti dugotrajno ali će biti interesantno i može vam otvoriti neke druge puteve.

Može vam se dogoditi da žonglirate između više opcija. Možda ćete više nego obično pričati o onome što vas nervira, pisati ljutite poruke ili ćete primijetiti da ste nervozni i sarkastični više nego obično.

Ovo je povoljno vrijeme započeti novi hobi, a posebno je povoljan period upisati tečaj učenja nekog instrumenta (na primjer gitaru ili klavir) ili upisati školu stranih jezika.

U ljubavnim odnosima glavni adut će biti um, a privlačit će vas novo, dinamično i raznovrsno.

lepsisrecna.rs/lovesensa

Prethodna objavaOn nije povjerovao Bogu – i dogodilo se nešto jako čudno!
Slijedeća objavaPlanete su živa bića
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.