Image by vecstock on Freepik

Skandali su pojačani. Sukobi su mogući dok Mars odmjeruje snage s Plutonom. Suzdržite se od napada, ali naučite se na obrane. Nema prostora da vas gaze. Umanjuju. Obmanjuju. Jasno postavite i štitite svoje granice.

atma.hr – 52
U nekom se sazviježđu još lome koplja. U nekome se još vode borbe. U nekome još živi strast i mogućnost da se izboriš za bolje…

Dok se nebo obasjava vatrenim sjajem, Mars kroči u znak Lava – simbolu hrabrosti, strasti i moći. Ovo je spoj dva neumoljiva diva koji će uzdrmati temelje svemira svojom dramatičnom prisutnošću.

I naći ćemo se oči u oči sa svime što želimo. Iskreno. Ishitreno. Snažno i ludo. Bit ćemo spremni na borbe.

Bitke. Pobjede. Trijumfe. Snaga će obuzeti tijelo. I svatko će u sebi probuditi ratnika.

Ulazimo u period strasti. Ispunjenih želja. Ciljeva pred kojima ponosno stojimo. Izravnost postaje a priori. Muška energija jača i sada možete očekivati da netko preuzme ulogu da vas osvaja.

Ono što se čekalo, dolazi. Ono što se vremenom osvajalo, biva osvojivo. Zasluge. Uspjesi. Aplauzi. Priznanja.

Prilike da zasjamo u svemu. Da se odvažimo na svoje poslove ili dobijemo titule.

Emotivna priznanja. Obaranja s nogu. Drame i ljubavni zapleti. Osjećaji koji vibriraju jednim novim univerzumom u nama. Dok Mars vlada u znaku Lava, svijet je pozornica na kojoj se odvija spektakl života.

atma.hr – 52
Dispozitor je Sunce koje ulazi u Blizance. I daje nam 2 opcije. 2 mogućnosti. 2 puta. Tu smo da biramo. I da budemo birani.

Skandali su pojačani. Sukobi su mogući dok Mars odmjeruje snage s Plutonom.

Suzdržite se od napada, ali naučite se na obrane. Nema prostora da vas gaze. Umanjuju. Obmanjuju. Jasno postavite i štitite svoje granice.

Srce. Kardiovaskularne sustave. Hrabrost je moć. A vi se usudite…Zagrlite toplinom. I Vaše je.

Sanja Paraminski

Prethodna objavaSve je dobro. Ljubav te čeka.
Slijedeća objavaŠto je zajedničko svim tinejdžerima ubojicama
Avatar photo
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.