Foto: pixabay.com

Ovaj Mars s Jupiterom i Venerom koji će se zajedno sjediniti do kraja ovog mjeseca predstavlja neopisivu strast i “nabrijanu” energiju snažnog intenziteta. U međusobnim energetskim odnosima možemo očekivati poduzimanje itekakvih akcija. Ne nalazimo se više u periodu pričanja bajki bez akcije.

atma.hr – 52
Pretpostavljam da ste osjetili glavobolju ili snažan umor prije ove snažne energije koja nadolazi i udara.

Mars u Ovnu je dominantna energija borca i ratnika, nezaobilazna i snažna, te strastvena.

Teško je takvom Marsu dokazati suprotno, a isto tako, ono što naumi, to mora biti tako.

Ovaj Mars s Jupiterom i Venerom koji će se zajedno sjediniti do kraja ovog mjeseca predstavlja neopisivu strast i “nabrijanu” energiju snažnog intenziteta.

Teško će biti oduprijeti se nadolazećim snažnim emocijama, koje mogu otići i u agresiju kada nije po volji (ovisno o tome u kojoj se kući natalnog horoskopa i aspektima nađe).

U prošlosti bi ovaj Mars predstavljao vladara koji ima svoje podanike, ali isto tako poštenu igru koja će se odigrati žustro.

Ovo je šah mat između muškarca i žene kad se zajedno sjedine i vatrena igra bez granica.

atma.hr – 52
Ne nalazimo se više u periodu pričanja bajki bez akcije, kao što je to bilo s Marsom u Ribama, već u međusobnim energetskim odnosima možemo očekivati poduzimanje itekakvih akcija.

Svatko na kraju krajeva bira put na koji želi ići, je li dominantan ili submisivan, je li vladar ili kmet.

Ovo je vrijeme dominantnih i ambicioznih, a nikako slabih, osim onih kojima ista uloga odgovara i lakše im je tako nositi se s vlastitim identitetom.

Dozvoliti svojoj iskri da plamti najbolje je što možemo učiniti u ovom razdoblju.

Roberta Prelčec/Struja univerzuma

ASTRO NATALNA KARTA BANNER