Earth space photo created by kjpargeter - www.freepik.com

Mars 25. svibnja/maja ulazi u prostore Ovna. Vrijeme u kojem smo kalkulirali, nagovarali se na pokret, osjećali umor i lijenost, sada je polako iza nas. Pozvani smo da djelujemo, ali s jasnom namjerom i planom. Na cijeni su odlučnost i samouvjerenost. Hrabrost i izravnost će uroditi željenim rezultatima.

atma.hr – 52
Mars 25. svibnja/maja ulazi u prostore Ovna u kojima može pokazati svu svoju raskoš. Sve do 5. srpnja/jula traje vrlo aktivno, energično i užurbano razdoblje unutar kojeg možemo pokrenuti i inicirati ono što nam je bitno.

Ovaj Mars puni naše energetske rezervoare, ne dopušta nam da mirujemo i pokreće nas na akciju.

Vrijeme u kojem smo kalkulirali, nagovarali se na pokret, osjećali umor i lijenost, sada je polako iza nas. Pozvani smo da djelujemo, ali s jasnom namjerom i planom. Ne naglo. Ne impulzivno i nestrpljivo.

Žudimo za novim iskustvima, trebamo neku  promjenu, želimo napustiti neka mjesta na kojima više ništa ‘ne proizvodimo’

Na cijeni su odlučnost i samouvjerenost. Hrabrost i izravnost će uroditi željenim rezultatima.

Riskirajmo, ali pametno. Pojednostavimo si život.

atma.hr – 52
Ova injekcija energije može nam pomoći da ostvarimo ono što smo planirali dok je Mars bio u Ribama, možda i ono o čemu smo maštali i sanjarili. Važno je samo imati volje i hrabrosti i krenuti, korak po korak.

Pripazite samo na glavu, oči i uši. Na groznice i visoke temperature. Osnažite imunitet.

I dok će tijekom lipnja/juna Mars biti u Ovnu, a Venera u Biku, dakle oba planeta u svom sjedištu, iskušajte svoju sreću u ljubavi, u igrama na sreću, usudite se sve ono što dosad niste.

Samo hrabro prema naprijed!

Julijana Oremović

ASTRO NATALNA KARTA BANNER