Predstavnici jačeg spola će biti energičniji i preuzimati inicijativu u ljubavi i na poslu

Nova godina je počela prilično burno, ulaskom Marsa u tajanstvenog Škorpiona, u kojoj se planeta akcije i strasti ove godine zadržava dva puta duže nego obično. Zato se na ljubavnom planu može očekivati ​​više ljubomornih scena, prije svega, zbog partnerove posesivnosti i sumnjičavosti. Jači spol će biti energičniji, pun inicijative, što se naročito odnosi na Ovnove, Škorpione, Jarčeve i Vodenjake koji odlučno kreću ko ostvarivanju svojih ciljeva i na emotivnom i na poslovnom planu. Venera, planeta ljubavi i novca, toliko se približila Saturnu u Strijelcu, da je to “guši”, ali već sredinom mjeseca će se osloboditi tog neumoljivog zagrljaja…

Na jednoj strani je neukrotivi Mars sa svojim uzavrelim strastima, a na drugoj Venera pritisnuta tjeskobnim, suzdržanim Saturnom u Strijelcu. Treba to izdržati, srećom ne traje dugo, samo do 15. siječnja. Kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici, nikako da krenete ka onome što odavno priželjkujete ili namjeravate učiniti. Sve usporava i retrogradni hod Merkura, planeta komunikacija i biznisa preko tradicionalnog Jarca. Zato je najbolje ići korak po korak, dan za danom …

I Jupiter je u retrogradnom hodu, zbog čega je njegov utjecaj narednih pet mjeseci oslabljen što i nije tako loše kada se radi o tjelesnoj težini, budući da ova planeta ekspanzije svih uvećava i širi. Kada je njegova snaga umanjena, slabi i apetit što se prije svega odnosi na Strijelce, Ribe i Bikove. Jupiterov usporeni hod preko znaka posla i zdravlja, najmanje će osjetiti Blizanci, Djevice i Škorpion. Ako poslujete sa strancima ili ukoliko vaše zanimanje ima veze sa predavaštvom ili čestim putovanjima, možete očekivati ​​prije stagnaciju, nego unapređenje suradnje.

OVAN (20.3. – 19.4.)

Vaš vladar Mars, planet akcije, u polju strasti donosi vam jake emocije i uzbuđenja u ljubavi. Moguć je susret s nekim od koga vas dijeli veća razlika u godinama.

BIK (19.4. – 20.5.)

“Spoj” Saturna i vašeg vladara Venere, simbola prošlosti i ljubavi, najavljuje susrete s osobama s kojima ste nekada bili vrlo bliski. Izbjegavajte potpisivanje važnih ugovora.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Tranzit planeta sukoba preko polja ljubavi najavljuje rasprave sa partnerom. Retrogradni hod vašeg vladara Merkura opominje da čuvate vrijedne predmete. Klonite se rasprava s nadređenima.

RAK (20.6. – 22.7.)

Tranzit Marsa preko Škorpiona, donosi vam strastveni susret sa mlađom osobom. Aspekt između Jupitera i Plutona u kući ljubavi, povoljno djeluje na odnos s partnerom. Izbjegavajte konflikte.
LAV (22.7. – 22.8.)

Aspekti retrogradnog Urana, vladara polja ljubavi, potiču partnerovu naklonost prema vama. Iskoristite poziciju vašeg vladara Sunca, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Pozicija planeta strasti povećava vaš interes za nekog Škorpiona ili Raka. Preciznije definirajte pravne aspekte eventualnih ugovora sa poslovnim partnerima iz inozemstva.

VAGA (22.9. – 22.10.)

Partner vam pokušava nametnuti svoju volju, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Na nekom kraćem putu, možete upoznati mlađu, šarmantnu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

ŠKORPION (22.10. – 21.11.)

Vaš šarm izbija u prvi plan što nije čudno s obzirom na moćnu poziciju vašeg vladara Marsa u vašem znaku. Preko nekih paralelnih poslova možete uvećate svoje prihode.
STRIJELAC (21.11. – 21.12.)

Retrogradni hod vašeg vladara Jupitera usporava poslovne aktivnosti sa strancima. Moguća tajna romansa s karizmatičnom osobom, moguće nekim Ovnom ili Vodenjakom.

JARAC (21.12. – 20.1.)

Retrogradni hod Jupitera, planeta prosperiteta, preko vaš astrološke kuće karijere upozorava da bi bilo dobro da što prije dovršite potpisivanje eventualnih ugovora sa strancima.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

Bilo bi dobro da razgovarate s partnerom o nečemu što ste mu odavno obećali. Ukoliko ste mladi ili studirate, veće su šanse za stručno usavršavanje u inozemstvu.

RIBE (19.2. – 20.3.)

Aspekt između vladara vašeg znaka, Neptuna i retrogradnog Jupitera, upozorava da budete oprezniji ako planirate potpisivanje ugovora sa strancima iz prekooceanskih zemalja.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaTajna žena koje su 2 mjeseca pile sok od rajčice – Bez promjene navika!
Slijedeća objavaLoši u donošenju odluka? Ovo su 3 načina da postanete najbolji u tome!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.