Foto: Leandro de Carvalho/pixabay.com

Mars, planet akcije, inicijative, radne energije, borbe i strasti, svake druge godine prelazi preko Vodenjaka, znaka flerta i kontakata sa strancima. Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. studenog do 19. prosinca kada ulazi u Ribe. Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao prije dvije godine, jer su u međuvremenu neke planete promijenile znakove i obrazovale drugačije aspekte.

Sekstil s Merkurom u Strijelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom i sl.

U drugoj polovici studenog, Mars će obrazovati sekstil s Jupiterom, što donosi uspjeh sportašima, umjetnicima, kao i odvjetnicima, pravnicima. Zbog polusekstila s Venerom, vatreni i zračni znaci će se puno više zaljubljivati, naročito ako im je natalni Mars u nekom od zračnih (Blizanci, Vaga, Vodenjak) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strijelac).

Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim ozljedama, ugroženi su glava i potkoljenice.

Marsov utjecaj naglašen je u Ovnu, Škorpionu, Jarcu i Vodenjaku, a oslabljen u Vagi, Biku i Raku. Ovaj planet pokazuje koliko ste borbeni, kako preuzimate inicijativu i kako se snalazite u teškim situacijama. Znak i astrološka kuća u kojoj vam se nalazi Mars, pokazuje gdje možete očekivati uzbuđenja, akciju, ali i sukobe. Ukoliko je u Vodenjaku, atraktivni ste, samouvjereni, nezavisni, samostalni, ekscentrični, poduzetni, nepredvidivi. Volite slobodu, skloni ste rizicima, posjedujete liderske sposobnosti i strast prema tehničkim dostignućima i avijaciji.

OVAN (20.3. – 18.4.)

Vaš vladar Mars, planet akcije u polju kontakata sa strancima, poslije 9. studenog otvara vam nove mogućnosti suradnje sa strancima.

Jedan Strijelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

BIK (19.4. – 20.5.)

Vladar astrološkog polja partnerskih odnosa, Mars, u kući karijere donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata.

Izbjegavajte rasprave s partnerom.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Ulaskom Marsa, simbola akcije i strasti u vaše deveto polje, 9. studenoga, počinje razdoblje ispunjeno uzbuđenjima na emotivnom planu.

Jedan Vodenjak vam šalje SMS, Rak misli na vas.

RAK (20.6. – 22.7.)

Ulazak Marsa, planeta akcije u vašu osmu astrološku kuću, 9. studenog, opominje da obratite pažnju na financije, ali i na konkurenciju.

Jarac misli na vas, a Riba vam šalje SMS.
LAV (22.7. – 22.8.)

Mars, planet akcije i strasti, 9. studenog, ulazi u astrološko polje ljubavi donoseći vam udvaranje osobe koja se bavi novim tehnologijama ili marketingom.

Strijelac vam šalje SMS.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Tranzit Marsa preko Vodenjaka, poslije 9. studenog donosi mogućnost ulaska u vezu s osobom, koju poznajete preko posla.

Preko neke društvene mreže možete upoznati nekog Raka.

VAGA (22.9. – 22.10.)

Pozicija Marsa, planeta koji upravlja vašim ljubavnim životom, poslije 9. studenog, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu.

Krajem tjedna, mogu vam se svidjeti dvije interesantne osobe.

ŠKORPION (23.10. – 21.11.)

Nakon 9. studenog, izbjegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako ste odnedavno u braku ili vezi.

Ako ste slobodni, izbjegavajte veze zasnovane samo na tjelesnoj privlačnosti.
STRIJELAC (21.1. – 20.12.)

Nakon 9. studenog, ulaskom Marsa u vašu astrološku kuću mentalnog stanja, možete se naći u dilemi za koga, od dvije osobe, se opredijeliti.

Izbjegavajte rasprave s partnerom.

JARAC (20.12. – 20.1.)

Mars, planet akcije, ulazi u vaše astrološko polje posla, 9. studenog, donoseći vam priljev novca preko poslova s partnerima iz neke prekooceanske zemlje.

Bit ćete “sretne” ruke.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

Ulaskom Marsa u vaš znak, 9. studenog, raste vaša popularnost kod suprotnog spola.

Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka.

RIBE (19.2. – 20.3.)

Poslije 9. listopada, pozicija Marsa, planeta strasti, upozorava na mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom.

Ako ste zauzeti, pokušajte izbjeći rasprave s partnerom.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objavaOslobodite se! Što je opraštanje i kako oprostiti
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 10.11.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.