Masiranje s kuglicama vrši se različitim pokretima i pritiskom na tijelo i predstavlja intenzivno iskustvo. Rozenkvarc smiruje, pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa, srdžbe, ljubomore, strahova, zamjenjuje negativnost s harmonijom.

atma.hr – 39

Ružičasti kvarc nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi. Jača empatiju i osjećajnost i pomaže kod prihvaćanja neophodnih promjena.

Držanje ružičastog kvarca pojačava pozitivne afirmacije. Ružičasti kvarc vas uči kako da volite sebe.

Ovaj kamen nam pomaže da pronađemo put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njene vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost gledanja u budućnost.

Ukoliko imate osjećaj kao da ste se zatvorili za ljubav, za nove veze i iskustva, ako uhvatite sebe kako razmišljate da “ljubav ne postoji”, ako ste bili emotivno povrijeđeni, ako vam se čini kao da odbijate muškarce, onda vam je potrebna energija ovog kristala.

atma.hr – 39

Ovaj kamen nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi.

Rozenkvarc jača srce i uklanja nečistoće iz tjelesnih tekućina, pomaže kod problema s plućima i grudima, liječi bubrege i nadbubrežne žlijezde, ublažava vrtoglavicu, povećava plodnost, smiruje opekotine i plikove, uljepšava ten, neutralizira otrove.

Masažna kugla rozenkvarc 4 cm

Masažna kugla rozenkvarcminiMasiranje s kuglicama vrši se različitim pokretima i pritiskom na tijelo i predstavlja intenzivno iskustvo.

Rozenkvarc smiruje, pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa, srdžbe, ljubomore, strahova, zamjenjuje negativnost s harmonijom.

Cijena:  499 kn