tigrovo oko

Masiranje s kuglicama vrši se različitim pokretima i pritiskom na tijelo i predstavlja intenzivno iskustvo. Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen i odličan za uzemljenje. Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći.

Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen i tradicionalno je nošen kao talisman protiv uroka i kletvi. Pomaže pri ostvarivanju ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i potičući jasnoću namjere.

Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje. Tigrovo oko usidrava promjenu u fizičko tijelo. Koristan je za razrješavanje dilema i unutarnjih konflikata, posebno onih izazvanih ponosom i tvrdoglavošću. Tigrovo oko je naročito korisno za liječenje mentalnih problema i poremećaja ličnosti.

atma.hr – 75
Tigrovo oko liječi probleme samopodcjenjivanja, samokritike i blokirane kreativnosti. Pomaže kod prepoznavanja talenata i sposobnosti pojedinca, kao i mana koje treba prevladati.

Uravnotežuje jin i jang magiju i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja. Tigrovo oko potiče obraćanje pažnje na detalje i upozorava na popustljivost. Podržava djelovanje iz razuma, radije nego iz emocije.

Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći. Povećava sreću, donosi blagostanje, često u obliku novca. Pomaže da jasno sagledamo i vidimo stvari bez iluzija.

Koristi se za oči, reproduktivni sistem, polomljene kosti, probavu, crijeva.

Masažna kugla tigrovo oko 4 cm

tigrovo okominiMasiranje s kuglicama vrši se različitim pokretima i pritiskom na tijelo i predstavlja intenzivno iskustvo.

Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen i odličan za uzemljenje. Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći.

Cijena: 359 kn