Rozenkvarc je još od antičkih vremena bio kamen srca i ljubavi.

Svojim ružičastim tonovima budi u nama nježnost, mir, prijateljstvo i nesebičnu ljubav. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu. Pomaže stidljivim osobama pokazati svoje skrivene osjećaje i otvara srce svemu lijepome oko nas. Njegov sjaj je dodir koji priželjkuje svaka duša.

Pomaže nam da pronađemo put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njegove vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju i duhovne kreacije.

Prilikom problema u komunikaciji s ljudima daje nam strpljenje, vrijeme i način da normalnim putem dođemo do rješenja. Stvara toleranciju i razumijevanje prema drugim mišljenjima, nazorima, ponašanjima, a pogotovo prema onima koji nam šire životne horizonte.

Na Putu Traženja čuva nas od svih loših utjecaja. Prilikom meditacije otvara naše srce prema univerzalnoj ljubavi. Preporuča se uvijek veći komad rozenkvarca držati u blizini električnih aparata jer otklanja statičnu struju i elektromagnetska zračenja.

Trebalo bi ga držati u svim prostorijama u kojima boravimo više od jedne trećine dana. Isto tako za zdravi san preporuča se blizu kreveta držati rozenkvarc uz crni turmalin i gorski kristal.
Ljekovita svojstva:

Rozenkvarc  nadjelotvornije djeluje položen na srčanu čakru, gdje čisti, umiruje i pojačava sve što je povezano sa srcem, te je uzrokovano psihosomatskim problemima. Konkretno regulira ritam srca, pomaže kod nesanice, u liječenju anemije, leukemije, tromboze, infarkta i jača srčani mišić.

Položen na korijensku čakru pomaže kod liječenja spolnih problema i neplodnosti, jednako kod žena i muškaraca. Eliksir od rozenkvarca neutralizira otrove, liječi kožne površinske rane. Masažom vode i oblutka rozenkvarca prokrvljujemo kožu.

Rozenkvarc čišćenje:

Rozenkvarc koji se koristi za terapijsko liječenje čisti se pod mlazom mlake vode poslije svakog korištenja. Rozenkvarc koji se drži u prostoru treba se čistiti vodom jednom tjedno.

Rozenkvarc punjenje:

Rozenkvarc je kristal koji lagano na suncu gubi boju i snagu, zato se puni duže vrijeme izvan dodira sunčevih zraka. Oživljava svoju energiju u blizini  ametista ili gorskog kristala.

miniRozenkvarc ogrlica masivna

Rozenkvarc ogrlica dužine 53 cm

Kristali rozekvarca u prirodnom stanju od 15 do 20 mm, zakopčavanje na ukrasnu kopču.

Cijena: 290 kn

 

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.11.2016.
Slijedeća objavaIscijelite se jogom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.