Da li znate da je Medical Yoga Centar najveći joga centar u Zagrebu koji okuplja blizu tisuću polaznika na 11 lokacija u Zagrebu (Mesnička, Kvatrić, Folnegovićevo, Sopot, Siget, Srednjaci, Prečko, Špansko, Kustošija, Trešnjevka, Dubrava)?

U izboru vježbi i opuštajućih seansi orijentacija je isključivo na one čija je učinkovitost potvrđena znanstvenim istraživanjima u Europi i svijetu (prvenstveno na područjima medicine i psihologije). Program nema nepotrebne mistifikacije i religije, pa je zahvaljujući tome tijekom 15 godina bio uvršten u nastavu Kineziološkog fakulteta na Katedri za osnovne kineziološke transformacije, a ima službene verifikacije više zdravstvenih institucija u Zagrebu i Hrvatskoj.

Voditeljice programa Medical Yoge mogu postati isključivo diplomirane profesorice fizičke kulture ii apsolventice Kineziološkog fakulteta, koje potom prolaze dodatnu obuku s posebnim naglaskom na učenju od zdravstvenom i terapijskom djelovanju joge. Niti jedan joga centar u Hrvatskoj nema tako visoko obrazovan profil voditeljica.

Programski sadržaji:

  • Više od 130 jogijskih vježbi (asana)
  • Izbor serija povezanih vinyasa setova intenzivne joge
  • Posebni programi joge za trudnice i treću dob.
  • Pozdrav suncu
  • 36 seansi opuštanja, disanja i meditacije za grupno vježbanje i individualne satove.
  • DVD-i s vježbama za kralješnicu i mršavljenje.
  • Posebne programe individualne poduke prilagođene svim kategorijama polaznika (početnici, napredni, sportaši, ekonvalescenti itd)

Svima koji se prijave preko Drumtidam obrasca omogućavamo

Cijeli rujan za samo 150 kn

Ova ponuda je aktivna za upise do 3.9.2017.

Vrijedi za vježbanje u bilo kojem našem centru za nove polaznike (ovisno o slobodnim mjestima),  a isti uvjeti vrijede i za vašu pratnju koju dovedete na vježbanje 🙂

Nova sezona počinje 4.9.2017.

Prethodna objavaE, kad bi more tinta bilo
Slijedeća objavaNije život kratak – mi se kasno sjetimo živjeti…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.