Želite naučiti meditirati? Niste sigurni da li ispravno meditirate? Ne osjećate da vaša meditacija djeluje? Što je normalno u meditaciji a što nije? Kako možete znati da napredujete u meditaciji? Koje su koristi od meditacije? Što je meditacija?…

Odgovore na ova i druga pitanja dobiti ćete na online radionici naučite jednostavno i učinkovito meditirati.

Meditacija je tehnika koju već tisućama godina koriste ljudi koji žele istrenirati svoj um i unaprijediti kvalitetu života. Prakticira se na svim kontinentima i postoji puno različitih tehnika meditacije. Neke su efikasnije, neke manje efikasne, sve nas vode ka istom cilju, da budemo mirni, opušteni, zadovoljni sa sobom i svojim životom.

Meditacija spada među najučinkovitije metode oslobađanja od stresa!

Zašto se prijaviti na radionicu:

  • Saznat ćete što je meditacija i kako meditirati
  • Naučit ćete nekoliko jednostavnih i efikasnih tehnika meditacije
  • Dobit ćete odgovore na gore navedena pitanja
  • Dobit ćete odgovore na vaša pitanja u vezi meditacije

Radionica je namijenjena i onima koji tek žele početi sa meditacijom i onima koji već meditiraju a žele saznati više o meditaciji i/ili naučiti nove tehnike meditacije.

U jogi se kaže da je neistreniran um poput majmuna koji skače s grane na granu i radi nered, a istrenirani um je poput istreniranog psa, najbolji prijatelj koji nas čuva i sluša sve što mu kažemo.

Meditacija je najdjelotvorniji način da istrenirate svoj um!

Meditacija nas čini svjesnijim, pozitivnijim i boljim osobama. Meditacija je način da podignemo kvalitetu svog života i kvalitetu života na zemlji općenito. Najbolji način da mijenjamo svijet je da mijenjamo sebe a meditacija je učinkovit način da lako i bez stresa mijenjamo sebe.

On-line radionica meditacija održat će se u subotu 19.12.2020. Od 18 do 21 sati. Radionicu vodi krešimir bevanda, magistar elektrotehnike, učitelj joge i tantre i certificirani rtt terapeut. Cijena radionice je 375 kn. U cijenu je uključena snimka i prijepis radionice. Više informacija i prijave na 099 8383 514 ili na [email protected].