Osjećate li da niste dovoljno sigurni u sebe? Imate negativne misli? Osjećate da ste kontinuirano pod stresom? Previše analizirate događaje i situacije? Opterećujete se nevažnim stvarima? Jednostavno objašnjenje bi bilo da je vaš um nemiran i neistreniran pa razmišlja na način koji vam stvara probleme i uzrokuje stres.

Zamislite da postoji tehnika koja vam može pomoći da budete potpuno opušteni, da imate pozitivne misli i da ste u svim životnim situacijama puni energije, sigurni u sebe i pronalazite prava rješenja. Kako bi vam život izgledao kad bi pronašli svoj unutarnji mir i s lakoćom se rješavali svakodnevnog stresa?

Najdjelotvorniji način da istrenirate um, oslobodite se stresa i nađete unutarnji mir je meditacija.

Meditacija je tehnika povezivanja sa energijom mira, ljubavi i zahvalnosti. Pomaže nam da se oslobodimo dojmova koji su na nas djelovali tokom dana i koji nam izazivaju stres. Oslobađa nas negativnih misli i trauma iz prošlosti te podiže razinu svjesnosti i povećava našu sposobnost da razmišljamo i djelujemo na najbolji način.

Na radionici meditacija naučit ćete kako lako i efikasno meditirati na način koji vam najviše odgovara. Naučit ćete najefikasnije tehnike meditacije koje će vas ispuniti energijom mira, ljubavi i zahvalnosti. Naučit ćete kako otpustiti negativne emocije i trenirati svoj um da vam služi na najbolji način.

Meni osobno je meditacija totalno unaprijedila kvalitetu života. Od nemirne, agresivne osobe ispunjene potisnutim bijesom, nezadovoljstvom i unutarnjim konfliktima postao sam opuštena, zadovoljna osoba koja uživa u životu i svjesno kreira svoje životne okolnosti. Iz stanja grča i kontinuiranog stresa transformirao sam se u stanje da uživam biti sam sa sobom i da privlačim pozitivne ljude i pozitivne okolnosti u svoj život. Ostvario sam stanje unutarnjeg mira kojeg sada zračim i na svoju okolinu. Prije nego što sam počeo meditirati život mi je bio kontinuirana borba a sada je pjesma koju s veseljem pjevam.

Meditacija je tehnika povezivanja sa energijom visoke vibracije i božanskih kvaliteta koja nas čini svjesnijim, pozitivnijim i boljim osobama. Kroz meditaciju svoje energetsko polje punimo tom energijom i u sebi razvijamo božanske kvalitete koje nas čine ugodnim društvom i sebi i drugima. Meditacija je način da podignemo kvalitetu svog života i kvalitetu života na zemlji općenito. Najbolji način da mijenjamo svijet je da mijenjamo sebe a meditacija je najefikasniji način da mijenjamo sebe.

On-line radionica meditacija održat će se u subotu 19.12.2020. Od 18 do 21 sati.

Radionicu vodi Krešimir Bevanda, učitelj joge i tantre i certificirani RTT terapeut.

Cijena radionice je 375 kn.

Ako uplatite do 10.12.2020. Cijena je 300 kn. U cijenu je uključena snimka i prijepis radionice.

Više informacija i prijave na 00385 99 8383 514 ili na [email protected].

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here